Bývalý moderátor talkshow Sejdeme se na Cibulce nebo Roztoč to!, Aleš Cibulka, a Michal Jagelka, jehož hlasem mluví například Leonardo DiCaprio (44) nebo Orlando Bloom (42), jsou párem již nějaký ten pátek. V roce 2007 dokonce uzavřeli registrované partnerství. I proto se mohou navzájem na veřejnosti škodolibě a zároveň láskyplně pošťuchovat – například kvůli domácnosti, která prý kvůli Cibulkově kalendáři trpí! „Když se Aleš pustí do díla, jede a nenechá se vyrušovat, takže u nás to vypadá tak, že použiji-li slova básníka - když Aleš tvoří, domácnost se boří. To znamená, on honí myšlenky, já peru, vařím, smažím, uklízím a pečuji o to, aby nám nevyhasl oheň v kamnech,“ popisoval známý dabér na křtu.

„No, je to trošku jinak,“ opravil ho Cibulka obratem. „Nejraději bych řekl, že to není pravda, ale… Pravda je, že když přijde začátek roku, tak Michal s hrůzou zjišťuje, že se blíží termín odevzdání kalendáře do výroby. Já jsem zavřený v pracovně, a když vyjdu na chvilku na poradu, zda jsem tam nezařadil moc Nedošínské nebo Šlemrové, nebo co by řekl, kdyby tam bylo víc Nataši Gollové, on je v té chvíli rádcem. Ovšem fakt je i ten, že na kalendáři dělám tři měsíce a veškerá péče o domácnost je na něm. A strašně moc se těší na chvíli, kdy mu oznámím, že je hotovo a můžeme začít společně gruntovat.

Jenže než dojde na košťata a mopy, musí se pro změnu věnovat práci Jagelka – pro Cibulku je totiž hlavním editorem a prvním kritikem. „Vezme si ty texty a začne je korigovat, cizelovat, přepisovat. Zkrátka otevíráme tvůrčí dílnu, kdy dolaďujeme vše nevyladěné. No a pak přijdou korektury a finální výrobek, který tu dnes křtíme,“ popsal cestu zrození nového kalendáře autor Aleš Cibulka, kterého do jednoho pražského podniku přišla podpořit celá řada celebrit. Mimo jiné se za ním zastavila zpěvačka Eva Pilarová (80) s manželem, herečka Dagmar Patrasová (63), jíž to poté, co zhubla osm kilo, zatraceně seklo, herečka Jaroslava Obermaierová (73), kterou doprovodila na akci věrná fenečka Paris, nebo například Libuše Švormová (84).

VIDEO: Černobílé idoly Aleše Cibulky: Čím překvapil rodinu Nataši Gollové?

Video
Video se připravuje ...

Černobílé idoly Aleše Cibulky: Čím překvapil rodinu Nataši Gollové? Petr Macek, Blesk

Fotogalerie
28 fotografií