Své fanoušky potěšila Eva žhavou fotkou na sociálních sítích. Je na ní zachycena v koupelně a tam ostatně bývá zcela běžné, že se tam někdo vysvlékne. Možná že se herečka a moderátorka zrovna koupala a při letmém pohledu do zrcadla si řekla, že je přece jen kus ženské.

Na snímku na sobě nemá ani kousek látky a pouze ňadra si rafinovaně kryje. Navíc případným čumilům práci ztěžuje rudý filtr, který použila. Ten se ale zalíbil Pavlu Novotnému (38), protože v komentáři hned vyslovil přání, že by se chtěl vyfotit podobným stylem. „To si pořídím taky takovou fotku... Co je to za filtr, ať jsme stejní?" vyzvídal a Decastelo jeho bláznivý nápad hned podpořila.

„Okamžitě jdi do toho! Budu okamžitě sdílet! Jsi Bůh copyrightu," vyslovila mu svou důvěru Eva se smíchem. A tak je možné, že časem se můžeme dočkat stejně eroticky laděné fotky i v případě známého provokatéra. 

Ovšem je jasné, že v jeho případě to nebude pro pány už takové pěkné podívání jako nyní... Přece jen brunetka v komentářích sklidila veskrze pozitivní reakce a komplimenty ze všech stran. Všichni ocenili nejen její odvahu se takto ukázat, ale rovněž její úchvatnou postavu. Tu už jsme ostatně mohli ocenit i dříve, například na sexy fotkách, které nafotila pro Playboy.

VIDEO: Eva Decastelo přiznala všechny úpravy v obličeji! A není jich málo... 

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo přiznala všechny úpravy v obličeji! A není jich málo... Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií