Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Satanistická chůva zabila miminko (†6 měs.), protože se s ní chtěl rozejít přítel!

Autor: shp - 
1. října 2019
20:31

Platila za schopnou a doporučovanou dětskou chůvu. Nakonec se z ní vyklubala krvelačná bestie! Když se s Ruskou Viktorií Ajmeťdinovou (23) chtěl rozejít přítel, krutě se mu pomstila. Zavraždila jeho nevlastního bratříčka, kterému bylo teprve šest měsíců.

Matka zavražděného chlapečka Natalia Gafněrovová popsala Viktorii jako chůvu, kterou znala moc dobře a věřila jí. Vše se však změnilo, když se pohádala se svým přítelem Andrejem Gafněrem, uvedl Mirror.

Mladík chtěl vztah ukončit a ji popadl amok. „Jsem si jistá, že se chtěla pomstít svému příteli,“ tvrdila matka malého Bogdana ještě před tím, než bylo nalezeno jeho tělíčko bez známek života.

Pomatená chůva miminko udusila v lese, kde mrtvolku našli policisté. Ti již Viktorii dopadli, umístili do vazby a obvinili z vraždy. Jak vyšlo najevo, cítila Viktoria také obdiv k satanismu.

Antikrist je jen jeden a jsem to já. Vidím ďábla v každém. Lidstvo se samo přivedlo do pekla. S příchozí válkou začne odpočet konce,“ napsala v minulosti na sociální síť.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání