Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tom Hanks a jeho recept na šťastné manželství. Co musíte udělat, aby to konečně vyšlo?

  • Tom Hanks Rita Wilson
    4. října 2019 | 06:00

    Se svou životní láskou herečkou Ritou Wilson je představitel nezapomenutelného Forresta Gumpa dlouhých jednatřicet let. On se kvůli ní rozvedl, ona zrušila zasnoubení. Prožili spolu hodně a oba tvrdí, že je jejich láska stále silnější. Jaký je jejich recept na šťastné a dlouhé manželství?

    Zatímco se jiné páry v Hollywoodu rozvádějí, manželství hereckého páru stále jen kvete. Přitom sám Tom Hanks tvrdí, že nedělají nic speciálního. Zkrátka jsou si oporou, důvěřují si a milují se. Přesto má pár rad, kterých by se měl každý pár držet. Jaké to jsou?

  • Svatba až po třicítce

    Tom Hanks Rita Wilson
    Autor: profimedia.cz

    Tom a Rita se seznámili v roce 1985 během natáčení filmu Blázni a dobrovolníci. V té době měl herec manželku a dvě děti a Rita byla zasnoubená. Zamilovali se do sebe však natolik, že svůj vztah drželi tři roky v tajnosti. Poté se Tom rozvedl a mohl si vzít svou životní lásku. Dnes sám říká, že se do prvního manželství hrnul jenom kvůli tomu, že byl příliš mladý a myslel si, že mu něco uteče. "Neberte se, dokud vám není třicet. Do té doby je člověk příliš impulzivní a jedná občas zbytečně ukvapeně," uvedl v rozhovoru.

  • Občas musíte něco obětovat

    Tom Hanks Rita Wilson
    Autor: profimedia.cz

    Herec zastává názor, že je důležité pro toho druhého občas něco obětovat. Příkladem je například jeho náboženské vyznání. Byl katolík a Rita se hlásila k pravoslavnému náboženství. Věděl, jak moc je pro ni její vyznání důležité, a proto konvertoval k její víře. "Něco jsem pro svou ženu obětoval. Konvertoval jsem, abych ukázal, jak moc si Rity a její rodiny vážím," řekl.

  • Navzájem se podporujte

    Rita wilson tom hanks
    Autor: profimedia.cz

    Základním pilířem každého vztahu je podpora, a to je něco, co si oba herci uvědomují. Když v roce 1994 získal Tom za svůj výkon ve filmu Philadelphia Oscara, nezapomněl poděkovat své ženě. "Stojím tady jenom proto, že žiju se ženou, která mi každý den ukazuje, co znamená milovat," uvedl ve své děkovné řeči. 

    V roce 2015 byla Ritě diagnostikována rakovinu prsu. Díky včasnému nálezu se však vyhnula chemoterapii i ozařování. V několika rozhovorech pak uvedla, že po celou dobu jí byl její manžel nablízku, staral se o ni a podporoval ji.

  • Nezapomínejte na maličkosti

    Tom Hanks a Rita Willson
    Autor: profimedia.cz

    I po letech manželství pro sebe nezapomínají dělat maličkosti, které jsou ve vztahu důležité. "Bez své ženy si neumím svůj život představit a rád jí tuto skutečnost připomínám. Nechávám jí například papírky se vzkazy všude po domě nebo jí na starožitném psacím stroji píšu poznámky. Jakmile jsem někde bez Rity, posílám jí fotografie, aby věděla, co dělám a jak se mám," řekl herec.

  • Milujte se takoví, jací jste

    Rita wilson tom hanks
    Autor: profimedia.cz

    Tajemstvím jejich šťastného a dlouhého manželství je také skutečnost, že se milují takoví, jací jsou. "Moje manželka mě milovala, když jsem byl hubený i tlustý, když jsem byl holohlavý – a miluje také moje vlasy. Ať už jsme prošli čímkoliv, vždycky mě milovala takového, jaký jsem byl. To ze mě dělá šťastného muže."

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.