Sexy Krainová minulý týden pokřtila očekávaný kalendář nesoucí název s jasným poselstvím: Fuck the Age! (v překladu M*dat na věk). A fotky, na kterých je úplně nahá, nenechaly v klidu opravdu nikoho. Simona hanbaté skvosty z kalendáře postupně odhaluje i na sociální síti, a tak se případní obdivovatelé a zájemci mohou kochat už teď, aniž by si kalendář zakoupili.

Jestli si tedy někdo myslel, že ho Krainová už nemůže překvapit, nejnovější fotka, kterou odhalila tohle pondělí, svědčí o opaku! Že je na ní modelka nahá, asi nikoho nepřekvapí, ale že jí bude téměř vidět rozkrok, který si na opravdu skromné ploše zakrývá rukou, to už může slabší povahy skutečně dostat v dobrém i zlém do kolen!

I když Krainová působí díky fotkám tak trochu nestoudně, sama přiznala, že její pocity byly z počátku projektu poněkud smíšené. „Měla jsem trochu strach z toho, že mě lidi odsoudí, že se v mém věku fotím nahá. Jsem totiž dost stydlivý člověk. Ale zatím mám jen kladné reakce. Chtěla jsem ženám ukázat, že když se chce, tak to jde i ve 46 letech mít pevnou postavu. Samozřejmě je za tím dřina a odříkání, ale jinak to nejde,“ svěřila se Blesku na křtu s tím, že s fotografem Lukášem Dvořákem nafotili asi tři tisíce fotek, z nichž do kalendáře vybrali pouhých dvanáct. A jak modelka navíc slíbila, prý to není naposled, co má veřejnost možnost vidět ji v rouše Evině...

VIDEO: Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém.

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém. Markéta Reinischová

Fotogalerie
66 fotografií