Poslední modelingové roky nebyly pro Dominiku Mesarošovou zrovna trefou do černého. Špíčky a celulitida dostihly i ji, což se u modelek nepromíjí a bývalá playmate tak často byla terčem kritiky.

K ne zrovna perfektní figuře se navíc přidal i požehnaný stav, což většině žen zrovna na dokonalosti křivek nepřidá. Dominika si tak nejspíš řekla, že už toho přibírání bylo dost, a rozhodla se, že bude zase vypadat jako ve dvaceti.

Proto se nyní pochlubila fotkou v plavkách z dovolené v Egyptě. Protože věděla, že všem spadne brada... „Snad je vidět rok po porodu, že na sobě makám?“ napsala na instagramu k fotce modelka, která se před více než deseti lety proslavila svými odhalenými silikony v prestižním pánském magazínu Playboy.

A pozitivní překvapené reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Co? Ty jsi rodila??? Neskutečná postava. To já na sobě teda nemakám,“ napsala pod fotkou jedna z modelčiných kamarádek. „Super. Šikovná! Jak dlouho po porodu jste začala makat?“ zeptala se na recept pro štíhlou poporodní postavu jedna ze zvídavých sledujících. „5 měsíců po porodu,“ odpověděla stručně a jasně Dominika, která svůj profil pravidelně plní fotkami z fitka, a tak je jasné, že říká pravdu a tyhle křivky rozhodně nemá za hubičku. Při pohledu na její tělo se lze i domnívat, že si musela odepřít nějaké laskominy a začít dodržovat striktní a vyváženou zdravou stravu.

VIDEO: Dominika Mesarošová a její obří vnady v akci! Po porodu syna je zpět ve formě

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová a její obří vnady v akci! Po porodu syna je zpět ve formě Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií