Vše začalo loni v srpnu, když František jel do Prahy k lékaři. Cestou se seznámil s Jitkou, a když vystupovali z autobusu, galantně jí pomohl se zavazadla, a dokonce ji doprovodil až domů. Tady si vyměnili telefonní čísla a senior šel za doktorem. Když si kontrolu odbyl, Jitce hned zavolal.

„Měl jsem před sebou vidinu sexu, a později mi dokonce slibovala i trojku,“ řekl u klatovského soudu František.

Jitka K. si podle státní zástupkyně Katariny Pekové řekla seniorovi o peníze. „Tvrdila, že je potřebuje na koupi bytu a že si bude muset půjčit 100 tisíc od matky. Já jí nabídl 10 tisíc Kč. Šli jsme k přepážce, a když mi úřednice sdělila, že mohu vybrat 29 tisíc, ona řekla ano. Moc se mi to nelíbil, ale ty peníze jsem jí půjčil,“ pokračoval František.

Dvakrát v bance za jeden den

O pár dní později se František s Jitkou opět sešel a jejímu kouzlu zcela propadl. Zašel do spořitelny, kde si půjčil 200 tisíc Kč. Ještě týž den se sem vrátil a půjčil si dalších 200 tisíc Kč.

„Vše jsem dal Jitce. Ona mi tvrdila, že mi vše vrátí, že čeká peníze z Ameriky, které jí mají přijít,“ uvedl František. Za pár dní ale už běžel zase půjčit si dalších 200 tisíc Kč, tentokrát do Komerční banky.

Sex v autě

Ještě před tím ho Jitka vyzvedla u něj v Horaždovicích. „Nechtěl jsem, aby se to dozvěděla manželka, tak jsem k ní rychle nastoupil do auta. Odjeli za město k jedné chatě. Tady vystoupila z vozu, oběhla auto, svlékla se do naha a já s ní měl sex,“ líčil František.

Jitka ale začala být patrně nedočkavá a sexuálních hrátek už měla tak akorát. „Pořád se mi sápala po těch 200 tisících korunách, které jsem měl v kapse u kalhot. Když jsme vyšli ven, tak mě kopla do břicha, kde mám kýlu,“ řekl senior a pokračoval:

„Začala mě vydírat, že když jí peníze nedám, že mě udá na policii za znásilnění. Šli jsme pak do Sušice na policejní služebnu, kde ona nahlásila, že jsem ji znásilnil, a já nahlásil, že znásilnila ona mě.“

Vydírání a podvod

Jitka K. podle státní zástupkyně opravdu podala trestní oznámení. „Policisté případ po prošetření odložili, zjistili totiž, že k uvedenému trestnímu činu nedošlo,“ řekla státní zástupkyně Peková.

„Když těch dalších 200 tisíc nedostala, šla opravdu k mé ženě a všechno jí řekla,“ dodal František. Jitka K. u soudu nevypovídala, jen uvedla, že to byla ona, kdo Františkovi půjčil 600 tisíc. Prý na koupi stodoly.

Za podvod a vydírání hrozí Jitce K. až osm let vězení. Soud pokračuje výslechy svědků.

VIDEO: Po cestě do kostela se nechal nalákat na sex a okradli ho!

Video
Video se připravuje ...

Po cestě do kostela se nechal nalákat na sex a okradli ho! tv JOJ