Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nažhavení hasiči jsou zpět a mají i své mazlíčky! Tenhle kalendář na rok 2020 chcete doma

17. října 2019 | 06:00

Tihle kluci z Austrálie jsou něco jako zjevení. Nejenže nasazují své životy v boji s ohněm, ale nechybí jim ani smysl pro humor, a pohled na ně je navíc doslova pastvou pro oči. Mají dokonalá těla, zářivé oči, svůdný úsměv a v kombinaci se zvířecími miláčky jsou prostě neodolatelní... tenhle kalendář, nafocený z charitativních důvodů, by chtěla mít doma nejspíš každá z nás.

Dokonalá kombinace mužnosti, živočišnosti a přislíbené rozkoše. Tihle žhaví chlapci mají srdíčka ze zlata a svaly z oceli. Existuje mnoho způsobů, jak bych australské hasiče popsala. Realita je však jednoduchá! Jsou to každodenní hrdinové, kteří zachraňují životy a přitom nikdy nesundávají superhrdinské převleky. Jsou zkrátka ztělesněním bohů!

Hasiči z Austrálie letos opět inspirují! Australský kalendář hasičů je tradicí posledních 27 let. Letos však poprvé jsou součástí kalendáře i hasiči z Francie a Německa. Vypracovaná těla dokonalých hasičů se tento rok fotí se štěňátky, klokany i roztomilými kačenkami. To všechno vzniklo ve spolupráci s charitativní organizací zaměřenou na zvířata, která pomáhá v léčbě dětem s autismem či Aspergerovým syndromem.

Je tedy opravdu obdivuhodné, že přestože se tito muži perou s nebezpečným ohněm ve vysokých teplotách, najdou si čas na fotografování se zvířaty kvůli nemocným dětem. A jako bonus u toho vypadají takhle skvěle! Jestli máte kalendář na rok 2020 už vybraný, měly byste to možná ještě přehodnotit a pořídit si do kanceláře nebo do svého domova tyhle statečné krasavce!

Autor: Adéla Ondroušková