Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Násilníka (†57) zavřeli za vyhrožování manželce (†54): Když ho pustili, ubodal ji

Autor: shp - 
17. října 2019
14:49

Pil jako duha a vyhrožoval manželce, že ji zabije. Kvůli svému agresivnímu chování skončil Peter (†57) ve vazební věznici. Dostal podmínku a pak byl propuštěn. 15 dní poté svou hrozbu skutečně splnil. Nejprve ubodal svou manželku Ľubku (†54) a pak se oběsil na kabelu.

Děsivá událost otřásla ve středu malou slovenskou obcí Považská Teplá. Vyděšení příbuzní našli mrtvolu Ľubky v přízemí rodinného domku. O pár okamžiků později našli v podkroví oběšeného Petera. Kolem krku měl smyčku vyrobenou z elektrického kabelu. Policisté to uvedli na facebooku.

Video  Petera (†57), který vyhrožoval manželce (†54), že ji zabije, pustili z vězení: Ubodal ji a pak se oběsil.  - TV Joj
Video se připravuje ...

V rodinném domě měl 57letý muž zavraždit svou manželku a následně byl nalezen v podkroví téhož rodinného domu bez známek života,“ řekla pro TV JOJ trenčínská policejní mluvčí Danka Adamíková. Podle sousedů k tragédii došlo, když se pár vrátil domů z kostela.

Vyhrožoval, že manželku zabije

Soužití s Peterem bylo pro Ľubku hotové peklo na zemi. „On jí vyhrožoval, že ji zabije,“ řekla televizi nejmenovaná sousedka. „Všechno jsem pozamykala. Já jsem se ho bála,“ dodala. Ľubka však od svého násilnického muže nedokázala odejít. Letos už to nevydržela a zavolala na něj policii.

Své manželce letos v červnu vyhrožoval zabitím pod vlivem alkoholu, proto ho soudce vzal do vazby,“ informoval mluvčí Krajského soudu Trenčín Roman Tarabus. Peter však s prokurátorem uzavřel dohodu o vině a trestu. Díky ní se dostal na svobodu, což mělo pro jeho choť fatální následky.

Dohodu schválil soud 

Soud 1. 10. dohodu schválil a protože byl obviněnému uložen podmínečný trest a rozsudek byl právoplatný, musel být ihned z vazby propuštěn na svobodu,“ dodal mluvčí. Případem se nyní zabývá policie, která podle Adamíkové začala trestní stíhání kvůli zločinu zabití a vraždy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání