Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Herec sliboval ženám focení ve spodním prádle! Získával tak jejich akty!

Autor: shp - 
18. října 2019
20:57

Americký herec a imitátor Daniel Giovanni Watson podle obžaloby využil svých schopností přetvařování, aby od vnadných žen získal nahé fotky. Předstíral, že jako agent vyhledává modelky pro obchod Adore Me, který se specializuje na prodej spodního prádla.

Zkrachovalý americký herec a komik Daniel Giovanni Watson se údajně vydával za známou a respektovanou agentku Lindsey Hayesovou Kroegerovou, která pracovala v castingu a podílela se na tvorbě seriálu Super drbna (Gossip Girl) a hororu Oni (The Strangers).

S dívkami, které se mu zalíbily, údajně nejdříve komunikoval sám za sebe s tím, že jim dohodí kontakt na Hayesovou Kroegerovou. Ta jim pak měla domluvit lukrativní focení pro firmu Adore Me, která se specializuje na prodej spodního prádla.

Využíval falešné profily a maily

Pak dle obžaloby využil falešné e-maily a profily na sociálních sítích, aby z dívek vylákal nahaté fotky. Zaměřoval se zejména na vyvinuté ženy. Nabízel jim fiktivní kontrakty na neexistující práci, díky kterým si měly přijít na výdělek od v přepočtu 69 tisíc až 184 tisíc korun. Společnost Adore Me ale nakonec pojala podezření, že se na její účet děje něco nekalého.

Najala si proto soukromého detektiva, který Watsona odhalil, a dokonce získal důkazy jeho komunikace s dívkami. Když odmítly zaslat nahé fotky, tlačil na ně. Sám však jakoukoliv vinu popírá. „Řekl bych, že někdo používá moje jméno a kredibilitu. Někdo se mě snaží očernit. Vím o této situaci. Ocitl jsem se uprostřed žumpy,“ řekl New York Postu.

Drsná žaloba

Vedení Adore Me si je však jisté, že za celým skandálem stojí skutečně Watson. Žene ho k soudu a žaluje o náhradu způsobené škody ve výši v přepočtu 1,72 milionu korun. „Adore Me nikdy nepožadovalo po ženách nahé fotografie a paní Kroegerová také ne,“ uvedla agentura v prohlášení, kde také dodala, že pro ni mohou pracovat ženy všech tělesných typů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání