Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec se narodil bez penisu: Lékaři popsali jeho zdravotní stav

Autor: shp - 
19. října 2019
20:04

Když toto nejmenované miminko přišlo na svět, vystřídal radost jeho rodičů smutek. Chlapeček z Turecka totiž přišel na svět bez penisu. Jde o vzácný defekt, který postihuje jednoho z 10 až 30 milionů mužů. V budoucnu hochovi ale budou nejspíš schopni pomoci lékaři.

V odborné lékařské literatuře bylo zaznamenáno pouze 80 takových případů, uvedl Daily Mail. O případu tureckého chlapce informoval původně zdravotní žurnál Urology Case Reports.

Varlata a šourek jsou v pořádku

Že je s hochem něco v nepořádku, si doktoři ve městě Konya všimli hned den po jeho narození. Hochovi zcela chybí penis. Naštěstí má v pořádku šourek i s varlaty.

Zdravotní odborníci se proto domnívají, že mu v budoucnu bude možno vytvořit penis umělý. Chlapec má však bohužel močový měchýř spojen s řitním otvorem. Dítě proto čeká několik operací.

Vytvoří mu umělý penis

O chybějícím penisu promluvil urolog Richard Viney. „Chirurgicky půjde toto napravit. Dítě je chlapec a operace na opravu abnormalit bude také zahrnovat vytvoření penisu,“ prohlásil.

Pozor, galerie obsahuje realistické fotografie

Lubomír Babáček ( 20. října 2019 15:37 )

Vida, tak třetí pohlaví přece jen existuje. Domnívám se, že příroda již konečně začala s očistou před parazitem, kterým člověk bezesporu je.

ostuda ( 19. října 2019 21:27 )

to máte z těch vašich análních styků! ale jako policajt to bude dobrej

offline ( 19. října 2019 20:57 )

Zrovna v tom Turecku by bylo vhodné, kdyby se tak rodil každý chlapec.

Zobrazit celou diskusi