Ženy se mohly nechat nalíčit, ochutnaly různé dobroty. Na programu byly masáže i věštba z karet, ukázky tance u tyče či jumping fitness, tedy skákání na malých trampolínách. „Nechyběly ochutnávky kávy, parafínové zábaly, tipy na zdravé rychlé vaření přímo od šéfkuchaře,“ vypočítává marketingový manažer David Bačovský.

Video
Video se připravuje ...

Víkend pro ženy v brněnském Futuru, mm

Mašková i Koukalová

Na víkendu pro ženy proběhla i autogramiáda a beseda s biatlonistkou Gabrielou Koukalovou. Fanoušci se jí ptali na její knihu, ale i na sportovní kariéru. Koukalová vzpomínala například, jaké biatlonistky považovala za největší soupeřky – jmenovala Němku Dahlmaierovou a Bělorusku Domračevovou. Hovořila i o tom, jak se jí tancuje ve Stardance.

Dalším hostem byla zpěvačka a vítězka česko-slovenské Superstar Tereza Mašková. „Má fantastický hlas. Člověk dostane až husí kůži, když ji poslouchá. Chtěli jsme pozvat výrazné osobnosti, které dokáží oslovit široké publikum, jsme rádi, že se to povedlo a obě přijely do Brna,“ říká Bačovský.

Nová metoda

Součástí programu byly i rozličné poradny zdravého životního stylu a přednášky ze zdravotnictví. Zajímavostí byla ukázka lokální kryoterapie. „Je to poměrně neznámá rehabilitační metoda, dnes už ji proplácí i naše pojišťovny. V Japonsku a Americe je to léta zaběhnutá praxe, tato terapie slouží pro rychlejší regeneraci po úrazech,“ vysvětluje manažer.