Jako Rozinu Maléřovou z Ulice měli fanoušci herečku vždy velmi rádi. Skromná a pokorná dívka, kterou Kadeřávková hraje, je zkrátka lidem sympatická. Na instagramu však herečka vystupuje zcela jinak, jako by snad chtěla veřejnosti ukázat, že image hodné holky není nic pro ni.

Minulý týden schytala ostrou kritiku za to, že nazvala fanouška retardem. A to jen proto, že jí vyčetl špatně označenou reklamu, kterou jako influencerka dělala jednomu nejmenovanému výrobci domácích spotřebičů a další elektroniky.

Po faux-pas, kdy Kadeřávková celkem nemile zametla s fanouškem, jehož komentář byl překvapivě na místě, a další sledující jí to dali pořádně „sežrat“, je seriálová hvězda opět terčem kritiky. Na profil totiž tentokrát přidala fotku, která sice nezavání neoznačenou reklamou, ale pro změnu se lidem zdá příliš obscénní. Anička na ní pózuje pouze ve spodním prádle v kostkovavém sáčku, se silným líčením doplněným o brýle s černými obroučky. Aby toho ale nebylo málo, nechybí ani laškovně vypláznutý jazýček a banán, který herečka při tom drží v ruce.

Není proto s podivem, že na tohle fanoušci reagovali následovně. „Hodně laciné,“ znělo nejčastěji. „Ten banán to ještě zhoršuje, jak nějaké lehké porno,“ napsala další ze sledujících, jak na ni fotka na první pohled zapůsobila. „Proč krásné ženy vystrkují poslední dobou jazýček. Mají přeci jiné přednosti, kterými by se mohly pochlubit,“ zněla jedna z těch slušnějších myšlenek. „To je lepší než kdejaký péčko!“ napsal nepříliš lichotivý komentář neznámý mladík.

Na rozdíl od minulého pozdvižení se ale Kadeřávková, jejíž profil sleduje přes 310 tisíc lidí, tentokrát k žádnému z komentářů nevyjádřila. Nejspíš už pochopila, že bude lepší taktika „mlčeti zlato“ a třeba si po přečtení všech příspěvků pod fotkou vezme z toho nějaké ponaučení. Pokud se chce živit jako influencerka, měla by obsah a příspěvky přizpůsobovat především ke spokojenosti svých fanoušků, díky kterým nabídky na spolupráce dostává, ale kterým se Kadeřávkové chování poslední dobou spíše nelíbí.

VIDEO:

Fotogalerie
28 fotografií