„Když jsem oznámila, že jsem těhotná, sesypaly se na mě nabídky na reklamy: Těhotenská móda, dětská výbavička, autosedačky, kojící podprsenky a tak dále. Za každou nabídku jsem vděčná. Za prvé je milé, že firmy věří v to, že někoho skrze mě osloví, a za druhé to znamená, že mám s fanouškama super kontakt,“ pochvaluje si zpěvačka Ewa Farna, která se ve světě českého šoubyznysu pohybuje už od svých 13 let, kdy nazpívala dnes již legendární song Měls mě vůbec rád. Tu a tam také pořádá setkání se svými příznivci na takzvaných Ewa Festech.

„Dlouho jsem přemýšlela, jak k tomu tématu přistoupit, soukromí a rodinu si střežím. Zároveň nejde předstírat, že se teď moje priority nezměnily, a tím i témata a věci, které řeším. 98 % nabízených spoluprací nerealizujeme, a když už něco doporučuju, tak na základě jistoty a přesvědčení, že tady nezneužívám důvěru skoro půl miliónu lidí, co se rozhodli mě sledovat. Musím mít s daným produktem/službou výjimečnou osobní zkušenost a s čistým svědomím ji předat vám,“ zdůrazňuje.

„Mou podmínkou ve výjimečně reklamní spolupráci v ‚dětské tematice‘ bylo rozumně využít hodnotu tohoto postu! Pomozme druhým. V tom totiž posledně vidím největší smysl,“ dodává Farna, jejíž spolupráce s firmou, co vyrábí kočárky pro miminka, spočívá v tom, že firma předává kočárky pěstounským rodinám, které se dočasně starají o děti bez rodičů. „Díky pěstounům tyhle křehký bytůstky dostávají potřebnou náruč, pozornost i lásku. Čtyři kočárky už byly předány,“ holedbá se mladá umělkyně, která si uvědomuje, že i pouhým jediným postem na sociální síti může předat svému okolí spoustu dobra.

Možná by si z Ewina přístupu měla vzít příklad mladá herečka Anna Kadeřávková (22), která se poté, co byla svými fanoušky osočována, že se její instagramový profil proměnil v přehlídku nejrůznějších reklam, rozčílila do běla a došlo na velice ostrá slova… Představitelka Roziny z Ulice se totiž na jednu stranu influencerům vysmívá, na druhou stranu ale sama propaguje všechno možné, od hodinek přes pračky až po řetězce rychlého občerstvení. Místo toho, aby po vzoru Farne páchala dobré skutky, se akorát vysmívá svým followerům, že na rozdíl od nich si ona nic kupovat nemusí, ale vše dostává. A pak se nebojí jim ještě vynadat do retardů...

VIDEO: Karel Gott (†80) společně s Ewou přezpíval hit Čau lásko!

Video
Video se připravuje ...

Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli! David Turek

Fotogalerie
106 fotografií