Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Vyspí se Jana s Jardou, a jak ustojí Katarína s Matějem první krizi

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
21. října 2019 | 12:47

A je tu další týden v Ulici, který přinese opět několik zvratových situací. Vypadá to, že by mohla vzniknout nová romantická dvojice, ale je otázkou, jestli se náhodou něco nezvrtne.

Rozině se krátí čas, který ještě bude trávit v Čechách. Brzy odjíždí na rok s Victorem na zkušenou a chtěla by urovnat vše s rodinou, která si poslední dobou myslí, že jí na nich nezáleží. První krok k usmíření s mámou ovšem odhalí jistá tajemství. Co Rozina na mámu zjistí?

Matěj s Katarínou se teprve poznávají, ale nejlépe se poznáte, když dojde na krizovou situaci, a ta právě nastane. Jak se zvrtne zprvu nevinná večeře a jak se podepíše na jejich vztahu? Václav Beneš se vůbec nešetří, přesto, že má za sebou léčbu zranění po autonehodě, má také těhotnou dceru, a tak neposlouchá signály, které mu jeho nemocné tělo posílá. Teď na to ale doplatí a náhle zkolabuje. Ukáže se, jak vážné to s ním doopravdy je!

Jarda s Janou se stále brání přiznat si, že jejich vztah je něco víc než jen přátelství. Tento týden se ukáže, jak velká je mezi nimi přitažlivost a to co se mezi nimi stane, ovlivní jejich vztah i přátelství. Petr Kaštan si zase vybral svou oběť a snaží se jí sbalit, ať to stojí co to stolí. Netuší, že Marie není z těch, které by se z jeho námluv podlamovala kolena. Jak Kaštan tentokrát doplatí na své namlouvání?