Jiskření mezi Radkou Třeštíkovou a Tomášem Vořechovským by neviděl snad jenom slepý. Při trénincích, tanečních vystoupeních i po skončení natáčení v hospůdce se neustále vzájemně dotýkají, objímají, líbají, zkrátka slovy dnešních teenagerů „otlapkávají“. Vyměňují si mnohem více něžností než všechny ostatní taneční páry dohromady. Podle reakcí diváků se mnozí cítí málem až nepatřičně, když ty dva sledují. Autorka úspěšných Bábovek nebo Veselí je totiž vdanou ženou a matkou dvou dětí – a její manžel, fotograf Tomáš Třeštík (41), ji chodí podporovat i na přímé přenosy.

„Toho ‚hudlánkování‘ bylo opravdu nějak moc, měla jsem pocity jakože... Zase? A zase??? A teď už na pusu? Chápu to jako podporu navzájem a tak dále, ale spíš to u mě přecházelo do averze typu ‚panebože, zase další hudlan‘…“ podotkla jedna dáma na oficiálním instagramovém profilu StarDance. „Taky jsem z toho byla v rozpacích. A manžel se mě ptal: ‚A oni jsou jako spolu?‘“ přisadila si další fanynka této oblíbené taneční soutěže, a jiné se k ní přidávaly.

To se ovšem spisovatelka už neudržela a do debaty se zapojila. „Všechny emoce při tanci i během přenosu jsou čistě přátelské, kroky pravděpodobně zapomenu, ale Tomáš Vořechovský mi, doufám, v životě zůstane,“ odepsala a svá slova doprovodila srdíčkem. Během dne se jí to všechno zřejmě uleželo v hlavě, jelikož sdílela na svém profilu půvabnou momentku z tanečního parketu a k ní napsala o dost ostřeji: „Radši vypadnu, protože jsem, jaká jsem, opravdová ve všem, co dělám a říkám, než abych postoupila, protože předstírám, že jsem někdo jiný, lepší!“

Situaci ovšem nejlépe vystihl sám Tomáš Vořechovský. „Demonstrujeme celou dobu pouze naše emoce a pocity z daného tance a choreografie. Stejně jako v divadle herci předvádějí milostné scény, i tanec je umění. A když si chceme dát na konci tance pořádného hudlana na pusu, tak si jej prostě dáme na znamení toho, že jsme to tři měsíce dřeli a že to k něčemu bylo,“ vyjádřil se k celé kauze.

Díky všem příznivcům StarDance, kteří začali hromadně litovat Radčina manžela (tím spíše, že spisovatelka se veřejně na svém instagramu svěřuje s manželskými krizemi, s nimiž se kdy museli potýkat, a to dokonce i docela nedávno), se navíc tento sympatický mladík rozhodl k nečekanému kroku: „A pro ty, kteří se bojíte o tradiční rodinu… Tomáš není hloupý, aby mu vadilo, že si Radka dává pusinky se svým ‚teplým‘ tanečním partnerem,“ vzkázal jim – a všem svým náhlým přiznáním své homosexuality vytřel zrak. Teď už si snad všichni nechají své pochybnosti o Radčině věrnosti pro sebe!

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Jan Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
66 fotografií