Vladimírovi, který není v soudní síni žádným nováčkem, hrozilo až 10 let. Vyvázl ale s tříletým vězením podmíněně odloženým na pět let. Při incidentu, který se stal před pěti lety na Domažlicku, měl se zbraní v ruce mámit z dívky (tehdy 17) peníze a orální sex.

„Když se rozplakala a prosila ho, že to dělat nebude, sdělil jí, ať není blbá, že má zbraň, kterou na ni po celou dobu mířil,“ řekl státní zástupce Jakub Kubias. Nakonec dívku pustil a odešel. „Řekl jí, že nechce, aby volala policajty, a nařídil jí, kudy má jít a aby se neotáčela,“ dodal státní zástupce.

Vladimír P. jakoukoli vinu odmítal. „Nic takového jsem neudělal a nemám k tomu co říci. Plynovou pistoli jsem měl až o dva roky později, pak jsem ji zlikvidoval. V době, kdy se to stalo, jsem také neměl žádnou kuklu,“ tvrdil u soudu. Stejně jako státní zástupce si po vynesení rozsudku ponechal lhůtu na rozmyšlenou.

Jako falešný hokejista neuspěl

Vladimír P. ovšem už dříve dostal podmínku u klatovského soudu. Na internetové seznamce se vydával za extraligového hokejistu Davida Stacha a chtěl, aby mu ženy posílaly své intimní fotky.

Když to udělaly, přitvrdil a dožadoval se sexu. Jinak hrozil, že lechtivé snímky zveřejní. Žádná z obětí mu ale nepodlehla. Klec spadla poté, co ho jedna z žen vylákala na schůzku. Tam přišla v doprovodu policie.

Zavařil pravému hráči!

Skutečný David Stach tehdy vůbec netušil, že se za něj na internetové seznamce někdo vydává. Když ho na to kamarádi upozornili, mávl nad tím nejprve rukou. Jenže pak za ním přišli policisté. Bylo na něj podáno trestní oznámení a šlo do tuhého.

 „Policisté si nejdříve mysleli, že já jsem ten viník. Protože jsem už ale věděl, že muž na videu, které dívkám posílá, onanuje, tak jsem se před policisty svlékl, a tak jsem jim mohl hned ukázat, že to nejsem já,“ uvedl tehdy Stach. Zakrátko pak policisté falešného hokejistu zadrželi.

VIDEO: Lupičky chtěly po obsluze benzínky peníze, když je ignorovala, odešly.