Vypadal, jako by bral schody v pražské Lucerně po čtyřech, ale obličejem napřed! Podlitiny na tváři si způsobil, když se ve svých letech oháněl sekyrkou.

„Stalo se mi to na chalupě při zpracovávání dřeva. Jak bych vám to řekl? Lidskou blbost nelze vyvrátit! Uklízel jsem v hromadě štípaného dřeva a dostal jsem se do situace, že jsem zkrátka upadl mezi polena,“ prozradil Blesku Dykův otec.

„S tím se nedá nic dělat, to je věc každého, kdo se zabývá domácími pracemi. Ale děkuji, už je to dobré a prakticky pryč,“ naznačil pan Pytlík, že vypadal i hůř.

Víno a polibky

Jeho vzhled bojovníka MMA dostal i snachu. Místo aby se hlavní hvězda filmu vrhla po premiérové projekci do víru zábavy s kolegy, přisedla si Vilhelmová ke tchánovu stolu a celý večer ho obskakovala, aby mu nic nechybělo.

Zatímco Vojta tátovi přinesl červené víno, Táňa se ho snažila rozveselit. I když byl po dvouhodinovém sezení v kině očividně unavený, celkem se jí to dařilo. Potěšit ho muselo už samotné přivítání – herečka se mu spontánně přede všemi vrhla do náruče a přátelsky ho zlíbala na zmordované tváře.

VIDEO: Víme, do koho byl Vojta Dyk zamilovaný ve dvanácti letech!

Video
Video se připravuje ...

Víme, do koho byl Vojta Dyk zamilovaný ve dvanácti letech Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
36 fotografií