O tom, že herečka Alice Bendová nemá problém s nahotou, není nejspíš třeba pochybovat. Své tělo mnohokrát ukázala nejenom na televizních obrazovkách, své poprsí předvedla například v komedii Báječná léta pod psem, v seriálu Hop nebo trop nebo v kriminálním thrilleru Kájínek, ale také na nudistických plážích, co se svým životním partnerem Michalem Topolem (33) pravidelně navštěvuje. Především na Tenerife, kde vlastní apartmánek a kam velice často létá.

„Naháči zdraví všechny naháče i oblečené,“ poslala nyní Bendová pozdravy svým fanouškům přímo z vln na Kanárských ostrovech. „Tady to milujeme, žádní turisté, místní lidi žijící tady přímo na pláži nebo ve skalách. Nemáme rádi moc lidí okolo sebe. A navíc tady je čisto, žádný vajgly nebo igelitový pytlíky,“ libovala si herečka na sociální síti.

Ovšem ruku na srdce, málokdo dumal nad čistotou pláží na Tenerife v moment, kdy se díval na tuhle fotečku, na níž Bendová vypadá jako žhavá mořská víla! „Polilo mě horko,“ přiznávali mnozí její příznivci. „Závidím moři ten pohled,“ dodal další.

Jen pár dní před hanbatou fotkou, za kterou se rozhodně nemusí stydět, se ovšem Bendová pustila do mnohem riskantnějšího pózování: S přítelem a hlavně s nebezpečně obrovským kaktusem. „Samozřejmě, že jsem dělala kraviny, až jsem se píchla, a tekla mi krev. Bolí to jako prase,“ přiznala herečka, která na ostrově oslavila své 46. narozeniny. Zdá se ale téměř neuvěřitelné, že se za pár let stane padesátnicí! Tolik křížků na krku by jí rozhodně nikdo netipoval...

Na její další proklatě sexy fotky se můžete podívat do naší galerie.

VIDEO: Nejslavnější český trestanec Kajínek si ve stejnojmenném filmu užíval drsný sex s Bendovou!

Video
Video se připravuje ...

Kajínek si ve stejnojmenném filmu si užíval drsný sex s Bendovou! archiv

Fotogalerie
64 fotografií