Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozjetou swingers party museli bleskově evakuovat! Ulicemi pobíhaly stovky „otrávených“ naháčů

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv)
3. listopadu 2019
22:25

Zhruba 300 návštěvníků swingers party vyhrazené pro volný sex každého s každým muselo rychle prchat z budovy v německém městě  Hattingen na západě Německa, kde došlo k úniku smrtelně nebezpečného plynu. Mnozí měli na sobě jen župany a autobusy je transportovaly do zdravotnických zařízení, kde museli být vyšetřeni. Trpěli totiž příznaky otravy oxidem uhelnatým!

Únik smrtelně nebezpečného oxidu uhelnatého ohlásil v sobotu v nočních hodinách alarm speciálního čidla ve swingers klubu v německém městě Hattinngen, které se nachází mezi Dortmundem a Düsseldorfem na západě země. O kuriozním případu informovala německá i světová média. 

Uvnitř klubu se právě nacházelo asi 300 návštěvníků, z nichž mnozí se právě věnovali své oblíbené činnosti, tedy nevázanému sexu s kýmkoli svolným. Všichni museli být urychleně evakuováni. Na velké oblékání nebyl čas. Mnozí vyběhli ven jen v županu. 

Na místo zamířili hasiči, kteří zajistili transport naháčů do nemocnic, vzhledem k tomu, že asi 10 z nich si stěžovalo na nevolnost a potřebovalo lékařskou péči. Všechny ostatní také museli prohlédnout zdravotníci. 

Teprve, když hasiči na místě prokázali měřením, že nebezpečný plyn se již na místě nevyskytuje, mohli se evakuovaní lidé vrátit pro své osobní věci. Party však poté již dále nepokračovala.

Oxid uhelnatý je bezbarvý plyn bez chuti a bez zápachu. Jeho únik je proto dvojnásob nebezpečný, protože ho nelze lidskými smysly zjistit. Otrava vede k nedostatku kyslíku v krevním řečišti a posléze v celém organismu, což vede k bolestem hlavy, nevolnostem, únavě a v nejhorším případě i ke smrti. 

Pohybovenadany ( 4. listopadu 2019 04:22 )

Proto ja se podobných akci neúčastním .

Lubomír Babáček ( 3. listopadu 2019 23:45 )

Němečtí prasáci se přiotrávili plynem? No, aspoň si trošičku vyzkoušeli na vlastní kůži ten hrozný pocit, jaký měli lidé v plynových komorách.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání