Dříve moderátorka novácké Snídaně s Novou, nyní reportérka primáckého Top Staru Hanka Mašlíková často na sociálních sítích o sobě nahlas přemýšlí jako o vysloužilé modelce a oddané, perfekcionistické matce a manželce. Ve skutečnosti je ale ještě ke všemu v životní fyzické formě, za kterou stojí poctivá a dennodenní dřina ve fitku. A tak se rozhodně neřadí k zanedbaným ztrhaným ženám, které mají pocit, že po překlenutí vrcholu své kariéry a s dětmi na krku život takřka končí.

Je ale fakt, že kariéru profesionální modelky už Hanka pověsila na hřebík, a tak si díky tomu může už dneska dovolit to, na co dříve měla pouze pomyšlení. Například tetování! Když se jí jeden ze zvídavých fanoušků na instagramu zeptal, jestli někdy přemýšlela o této permanentní malůvce na tělo, svou odpovědí možná mnohé překvapila.

„Přemýšlela, ale jako modelka jsem se nechtěla nechat tetovat. Teď na stará kolena nad tím přemýšlím čím dál víc. Už jsem byla na konzultaci,“ přiznala maminka dvouletého synka Andreáska, že už podnikla nějaké kroky ke splnění svého tajného snu, jehož výsledek se jí doslova dostane nenávratně pod kůži. Kam ale plánuje nechat si „kérku“ udělat, neprozradila. Že by na své dokonale tvarované a pevné půlky, které tu a tam ráda vyšpulí před hledáčkem fotoaparátu? Nechme se překvapit!

VIDEO: Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková vzala syna do společnosti: A to neměla dělat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií