Zamilované hrdličky si řekli po zásnubách, které trvaly dlouhé čtyři roky, své »ANO« během soukromého a skromného obřadu v Kalifornii a rovnou slíbili veřejnosti, že chystají o poznání více velkolepou svatební hostinu a oslavu.

„Cooper a já vám s radostí oznamujeme, že jsou z nás oficiálně manželé. Svatba, na které to oslavíme s nejbližšími přáteli a rodinou, bude v následujících měsících,“ uvedla na sociální síti filmová kamarádka Draca Malfoye Pansy.

„Miluji tě, Coopere. Jsem pyšná na to, že mohu stát po tvém boku jako tvá partnerka, kamarádka i manželka,“ doplnila ještě Scarlett, která si po svatbě změnila už i jméno na Hefnerová. Přivdala se tak do vlivné a bohaté rodiny, jelikož její tchán, miliardář Hugh Hefner, stál u zrodu časopisu Playboy, pro nějž se svlékly nejen hvězdy jako Cindy Crawfordová (53) či Madonna (61), ale také i sama nevěsta Hughova syna Coopera.

Ten dříve působil jako kreativní ředitel Playboye. Syn Hefnera, který v roce 2017 zemřel, a jeho druhé manželky, playmate a modelky Kimberley Conradové (57), ale letos v dubnu 2019 založil vlastní mediální společnost Hefner Media Corporation.

VIDEO: Harry Potter a Relikvie smrti

Video
Video se připravuje ...

Harry Potter a Relikvie smrti /Youtube/

Fotogalerie
35 fotografií