Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůza v dovolenkovém ráji: V břiše žraloka našli ruku pohřešovaného turisty! I se snubákem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Facebook)
Autor: ekd - 
7. listopadu 2019
14:21

Skotský turista (†44) se vydal se svou manželkou na dovolenou snů, domů se však již nevrátil. Naposledy ho viděli plavat v korálové laguně Hermitage, která patří k těm nejmalebnějším na Réunionu. Bohužel si však muž její krásy nejspíš dlouho nevychutnal. Od té chvíle se po něm totiž doslova slehlo moře. Až do teď. Jeho ruka se totiž ve středu našla v těle zabitého žraloka. Včetně snubního prstenu.

Děsivý objev učinili forenzní vědci, když pitvali obrovského žraloka, který byl zabit, protože ohrožoval koupající se turisty. Když se před nimi ze žraločích útrob vyloupla zachovalá lidská ruka, asi se nestačili divit. Podle zdroje britského deníku Mirror to vypadá, že ruka patří skotskému turistovi, jenž se od sobotního odpoledne pohřešuje. Jeho manželka poznala snubní prsten, který na ruce našli.

Muž si šel podle své manželky zaplavat do jedné z nejkrásnějších korálových lagun na světě v sobotu. Když se však nevrátil, žena okamžitě zalarmovala policii a všechny příslušné úřady. I přes pečlivou práci pátrajícího týmu však muže nenašli. Potápěči pročesávali celou oblast, marně.

Réunion je bohužel útoky žraloků na lidi známý. Žralok tygří při nich bývá poměrně agresivní, ale mohlo se také stát, že nebohý turista utonul, a až po své smrti posloužil jako potrava pro ryby.

PPP150W ( 10. listopadu 2019 20:26 )

Vy jste hodně jednoduchý člověk.

Shader ( 7. listopadu 2019 23:27 )

Banány oni jsou v moři doma to mi lidé jsme tam v jejich území ne naopak. Navíc žraloci zabijou asi jen 10 lidí za rok. Lidé jich na celém světě zabijou často neškodné nebo úplně zbytečně víc jak 100 milionů to je dost rozdíl. Jsou tady x 100x déle než mi a jsou důležití pro chod v moři

rudaverliba ( 7. listopadu 2019 14:44 )

Na tom snubáku stačí přepsat datum a jedeme dál...

Zobrazit celou diskusi