Proč letošní Vánoce nebudou stát za starou belu?

Proč letošní Vánoce nebudou stát za starou belu?
Proč letošní Vánoce nebudou stát za starou belu?
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
4. listopadu  2019 
 00:00

Vůně vánočního cukroví vždycky vykouzlí pohádkovou atmosféru a je jedno, jestli jde o domácí či kupované. V televizi zase poběží Sám doma, kterému se zamýšlený remake snad nikdy nemůže rovnat. Cítíte i přes další a další pozitivní asociace k Vánocům zvláštní šimrání v břiše, protože ještě nemáte jasno, čím svým rošťákům u stromečku rozzáříte oči? Tyto 3 tipy vám vytrhnou trn z paty!

1.   Ještě jste neviděli UFO?

Člověk při pohledu na děti, které si hrají s UFO dronem, může nabýt dojmu, že disponují nadpřirozenými schopnostmi. UFO se aktivuje vyhozením do vzduchu, a pak už se ovládá pohybem ruky. Vychytaná hračka je tedy vhodná nejen pro vlka samotáře, ale i pro zvlčilou smečku dětiček.

O stabilitu UFO se stará gyroskop. V případě, že UFO zaletí na nedostupné místo, stačí stisknout kapesní ovladač (součást balení) a dron hladce přistane. Hračka se nabíjí 2 hodiny a v provozu vydrží 10-15 minut. Upozornění: balení neobsahuje ufouna, což vašeho pitvy chtivého potomka může zklamat. MAC TOYS Levitující UFO seženete za úchvatných 499 Kč.

2.   Robot mudrlant?

Jo, tenhle roztomilý robot Powerman má, co říct. Baví svými vtipy, poutavě vypráví bajky a dokonce otestuje základní matematické dovednosti vašeho dítěte. A vše svede v češtině. Děti ho milují. Zvlášť, když po nich Powerman papouškuje krátké texty. Robot každopádně není žádný lenoch, umí chodit i tančit. Navíc vystřeluje pěnové disky. Tenhle kamarád je na baterky a lze jej ovládat i na dálkové ovládání. MAC TOYS Robot na ovládání Powerman CZ je k dostání za 1 199 Kč.

3.   Ty trubko!

Pokud vašim dětem vadí brzké stmívání, tak s touto hračkou ho začnou milovat. Tyhle závody jsou totiž i světelnou show. Stačí před autíčko položit světelnou kouli a tu si pak uhánějící autíčko bude před sebou sunout jako hovnivál svou kuličku. Dítěti tahle divoká závodní dráha nezevšední, jelikož si ji pokaždé může sestavit jinak. Bude ji chtít do šířky nebo do výšky? Kreativitě se meze nekladou. Sestavenou dráhu si může dokonce zavěsit. Autíčko jezdí neuvěřitelnou rychlostí v uzavřené trubce, ze které zkrátka nevypadne. Kromě trubek (rovinky a zatáčky) najdete v balení 2 ovladače, 2 různobarevná auta a svítící koule. MAC TOYS Trubková super dráha je k dostání za 999 Kč.

Už víte, co letos dětem nadělíte pod stromeček? ;)

Sdílej na facebooku
Autor: Prezentace klienta

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku