Bývalá modelka a moderátorka Agáta Prachařová se rozhodla, že bude influencerkou! Koneckonců je to „povolání“, které pořádně sype, a než se i po právní stránce rozloučí s manželem Jakubem Prachařem, jemuž už dávno zahřívá postýlku topmodelka Denisa Dvořáková (28), je potřeba být pořádně finančně zabezpečená! „Rozhodla jsem se, že se teda tomu instáči trochu víc pověnuju. Že už to nebude jen o dětech, jídle, surfování, běhání nebo depresi, začnu přidávat něco, co má opravdu smysl. Takže firmy, kdyby chtěl někdo reklamu, jsem tu pro vás,“ nabízí se potenciálním zájemcům.

Koncem října si totiž Blesku postěžovala, jak je pro ni náročný návrat do pracovního procesu. Před krizí v manželství dosud vždy prchala do Tel Avivu za maminkou Veronikou Žilkovou (58), zatímco nyní by se konečně ráda postavila na vlastní nohy. „Nějaké peníze mám z instagramu a z kampaní, co jsem nafotila, ale ráda bych měla něco stálého, musím živit dvě děti. Musím začít pořádně pracovat. Není to jednoduché, na nějaký čas jsem se stáhla, a tak trochu se na mě zapomnělo. Ale věřím, že si brzy něco pořádného najdu a neskončím u kasy,“ prohlásila.

„Myslím, že jsem teď poprvé Máma nad věcí,“ dodala Agáta v narážce na svůj pořad, který se však už nějakou dobu nevysílá. „Vím, že se nás v této situaci ocitá víc, takže to přece spolu všechno zvládneme!“ dodala bojovně. „Jen nechápu, proč mě na instagramu sleduje 75 % žen a jenom 25% chlapů, nedá se s tím něco udělat? Mám se začít fotit víc nahá? No, nejsem vtipná jako Nikol Štíbrová, ale pokusím se na tom zapracovat,“ slíbila všem svým příznivcům i možným pracovním kontaktům.

Její pokus o humor v dalším příspěvku, kdy pózovala s andělskými křídly, však poněkud nevyšel. „Proč jsou ta křídla obráceně?“ nikdo nechápal.

VIDEO: Rozvádějící se Prachařová je bez práce! Za kasou skončit nechci, tvrdí 

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Prachařová je bez práce! Za kasou skončit nechci, tvrdí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií