Osm let po rozvodu stále bydlí v jednom domě, každý má svůj osobní život a navzájem se respektují. „Marsha tam má i svýho partnera, tak nevím, jestli se to dá nazvat štěstí. Štěstí je asi to, že můžeme žít s našimi dětmi,“ řekl Blesku muzikant a bývalý ministr Kocáb na křtu své nové knihy Vabank.

Byl to přitom on, kdo po rozchodu s exotickou moderátorkou Lejlou Abbasovou (39) nabídl Marshe, aby se vrátila do jejich vily nad pražskou Trojou. „Byla jsem v šoku. Za tu nabídku nastěhovat se s dětmi zpátky jsem ale byla ráda, protože ten dům byl mým domovem,“ svěřila Marsha Kocábová před čtyřmi lety Blesku.

Jejich dcera Natálie Kocábová (35) dokonce o netradičním soužití svých rodičů napsala hru Pohřeb až zítra, která se s úspěchem uvádí ve Švandově divadle.

Michael a Marsha, která je původem Američanka, se brali v roce 1983. Mají spolu tři děti – kromě Natálie ještě dceru Jessiku (32) a syna Michaela (23). Rozvedli se v roce 2011. V té době ale už Kocáb žil dva roky s Abbasovou, s níž má syna Davida (7), i tento jeho vztah ale skončil krachem.

VIDEO: Michael Kocáb o Gottovi a politice: Hymna s Krylem byl nápad Václava Havla!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Michael Kocáb o Gottovi a politice: Hymna s Krylem byl nápad Václava Havla! Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií