Kate Middletonová patří mezi módní ikony. Její styl se snaží napodobit ženy po celém světě. Vévodkyně z Cambridge vypadá za každých okolností perfektně, ale přesto, že již oslavila sedmatřicáté narozeniny, si také stále udržuje mladistvý vzhled.

Královskou rodinu proto rozzuřila kampaň jedné estetické kliniky sídlící v Londýně. Estetickou kliniku, kterou vede doktorka Gabriela, často navštěvuje bývalá manželka prince Andrewa Sarah Fergusonová. Šedesátiletá bývalá členka královské rodiny se nedávno pochlubila zákrokem, který v klinice na Harley Street podstoupila a který jí pomohl vypadat o pár let mladší.

Právě na stránkách též kliniky na sociální síti instagram se objevily šokující fotografie Kate! Jedna z nich pochází z roku 2014, kdy se Kate s decentním make-upem objevila na Wimbledonu. Vévodkyně se na fotce srdečně usmívá a u očí jsou lehce patrné vrásky. Na druhé fotografii, která vznikla před dvěma lety, má Kate dokonalý večerní make-up. Na druhém snímku se též usmívá, ovšem tentokrát má hladký obličej bez sebemenších stop po vráskách. „Představa přirozeného vzhledu. Děláme procedury, díky nímž budete vypadat mladší,“ napsala k fotografii klinika.


„Na použití těchto snímků je hrozné, že potenciální klienti si mohou myslet, že Kate má laserový facelift nebo jiné ošetření od této společnosti, což určitě nemá,“ uvedla Ingrid Sewardová šéfredaktorka Majtesty Magazine pro britský deník Daily Mirror. Na Fergie, která měla na klinice podstoupit botox a facelift, se okamžitě snesla kritika.

„Toto je jen další trapný příklad spojení Sarah Fergusonové s královskou rodinou. Její pochybné činnosti jsou do značné míry ignorovány,“ uvedl Dicki Arbiter, tajemník královny pro komunikaci.

„Otázkou však zůstává, zda využívá své královské vztahy k finančnímu zisku či skutečně k získání bezplatného ošetření v takových zařízeních. Ona není členkou královské rodiny, přestala jí být v roce 1996 a od té doby využívá nejrůznější způsoby, jak vydělat peníze,“ dodal. Klinika již snímky ze svého istagramového účtu smazala.

Fotogalerie
65 fotografií