Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vězeň na Nymbursku se měl vrhnout na dozorkyni a chtít po ní sex! Ženě pomohli kolegové

Vězeň měl napadnout dozorkyni a chtít po ní sex: Ženě pomohli kolegové. (Ilustrační foto)
Vězeň měl napadnout dozorkyni a chtít po ní sex: Ženě pomohli kolegové. (Ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: rc - 
15. listopadu 2019
19:17

K sexuálnímu napadení mělo dojít ve Věznici Jiřice na Nymbursku. Podle informací Deníku tam měl jeden z tamních vězňů napadnout dozorkyni a pokusit se s ní mít pohlavní styk! Ženě však naštěstí přiběhli na pomoc její kolegové. Případem se zabývá policie.

Nymburští policisté podle informací Deníku vyšetřují sexuální napadení, ke kterému mělo dojít ve Věznici Jiřice. Jeden z tamních vězňů se tam měl vrhnout na dozorkyni a pokusit se ji s pomocí své fyzické převahy přimět, aby s ním měla pohlavní styk, což jí prý i řekl. Co se přesně za zdmi věznice odehrálo, zatím není jasné.

„Vzhledem k tomu, že případ šetří Policie ČR, nebudeme poskytovat žádné podrobnosti,“ uvedla mluvčí policie Petra Kučerová Deníku. „Napadením se sexuálním podtextem se zabývají nymburští kriminalisté. Probíhá šetření, zjišťují se okolnosti celé události,“ uvedla mluvčí územního odboru středočeské policie v Kolíně Martina Fejfarová.

Ve Věznici Jiřice již v minulosti došlo k napadení. V roce 2001 obvinila tehdy čtyřiadvacetiletá vězeňkyně odsouzeného zloděje aut, že ji zbil a znásilnil. Do cely ho měl k ní pustit jeden z dozorců! Vězeň mu měl dát za to dva tisíce korun a hodinky!

Evka4 ( 17. listopadu 2019 17:48 )

vaber: přesně tak

vaber ( 16. listopadu 2019 10:53 )

potrestán by měl být ten, koho napadlo aby vězňům dělala dozorkyni žena, Jen úchylná ženská leze mezi vězně dělat dozorkyni

europa ( 16. listopadu 2019 06:41 )

Nějak nechápu, proč ve věznici, kde jsou muklové muži, jsou dozorkyně ženské? Ty by snad měly být jen v ženských věznicích.

zlymikes ( 15. listopadu 2019 20:30 )

Jo,chuť je silnější než drátěná košile a pás cudnosti

vagin-analev ( 15. listopadu 2019 19:48 )

Bohužel bylo to obráceně. Soudružka se snažila znásilnit vězně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání