Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvojitá vražda na Pardubicku?! Policie dopadla podezřelého!

Aktualizováno -
19. listopadu 2019
08:55
Autor: yks, jp, VaB - 
18. listopadu 2019
05:27

Ke krutému zločinu došlo v neděli před devátou hodinou večerní v Opatovicích nad Labem. Podle policie byli na tamní ubytovně nalezeni dva mrtví muži. Záchranáři se je pokoušeli resuscitovat, ani jednoho se však již nepodařilo vrátit mezi živé. Policie v pondělí vyhlásila pátrání po podezřelém, ve úterý ráno uvedli, že podezřelého v dopadli. 

Ke dvojnásobné tragédii došlo v neděli na Pardubicku. Policie o tom informovala na svém twitterovém účtu v neděli okolo půlnoci. „Kriminalisté vyšetřují násilnou smrt dvou mužů, nalezených (...) večer na ubytovně v Opatovicích,“ uvedli strážci zákona. Případ podrobně popsali i zasahující záchranáři.

„Na místní ubytovně byl nahlášen nález dvou krvácejících mužů v bezvědomí. Oba dva utrpěli vážná bodná poranění a v době našeho příjezdu byli v kritickém stavu. Zdravotníci proto ihned zahájili rozšířenou resuscitaci obou mužů, ve které pokračovali ještě dalších dvacet minut,“ uvedli královéhradečtí zdravotníci na svých facebookových stránkách s tím, že hlášení o nálezu těla dostali krátce po 21. hodině. 

„Přes veškeré úsilí všech zúčastněných se bohužel nepodařilo obnovit srdeční činnost poraněných a zasahující lékař musel konstatovat smrt obou mužů. Místo zásahu si přebrala PČR, která událost začala vyšetřovat jako násilný trestný čin,“ uvedli záchranáři.

Podle informací z twitteru policisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi a zjišťují všechny okolnosti případu. 

Policie pátrá po podezřelém!

Podezřelým z násilného činu v Opatovicích nad Labem je Ukrajinec Andreiev M. (32). Policie po muži vyhlásila v pondělí odpoledne pátrání, v nočních hodinách téhož dne se jim podezřelého podařilo dopadnout. Informovali o tom v úterý ráno na Twitteru. 

„Pokud tohoto muže uvidíte, kontaktujte linku 158. Nesnažte se ho sami zadržet, muž by mohl být ozbrojený,“ upozornila v pondělí veřejnost mluvčí Dita Holečková. K tomu, jako dvojice mužů zatím nezjištěné totožnosti zemřela, odmítla sdělit informace. Strážci zákona na místě prohledávali okolí, prohlíželi kontejnery a zřejmě hledali vražednou zbraň a další stopy, 

ostuda ( 19. listopadu 2019 11:16 )

a takové to bylo milé děcko tahle azbuka aspoň očipovat by je mohli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání