Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lucii (15) zemřeli rodiče před očima v autobusu smrti! Ten pláč u rakve budu slyšet ještě dlouho, popsala rodinná známá

Aktualizováno -
20. listopadu 2019
09:21
Autor: rc - 
20. listopadu 2019
05:20

Rodina, přátelé a známí se v pondělí ve slovenských Kolíňanech rozloučili s manželi Adriánou (†40) a Dušanem (†43). Ti zahynuli v troskách autobusu smrti před očima své dcery Lucky (15).

Tragická havárie zasáhla linkový autobus, jímž cestovali manželé Adriána a Dušan ze slovenských Kolíňan spolu se svou dcerou Luckou. Ten se u Nitry srazil s náklaďákem.

Nepřežilo to 12 lidí, mezi nimi i oba Luciini rodiče. Dívka sama jako zázrakem vyvázla životem. Neštěstí nezasáhlo jen ji, ale navíc i její 12letou sestřičku, která na své blízké čekala doma. Poslední rozloučení s jejich tragicky zesnulými rodiči se konalo v pondělí v Kolíňanech.

 „Je to pro nás velmi smutný den. Odešli dobří lidé. Ten pláč lidí okolo rakví budu slyšet ještě velmi dlouho. Tragédie,“ uvedla žena, která se s manželi přišla rozloučit pro slovenský deník Nový Čas.

Stovky hostů se s tragicky zesnulými manželi rozloučily za dojemných tónů legendární slovenské kapeli Cigánski diabli. Mnozí z nich byli místní, neboť neštěstí všechny v obci velmi zasáhlo. Devět z obětí pocházelo právě z Kolíňan.

DWEI ( 20. listopadu 2019 08:15 )

Opravdu hrozná tragédie - 15-ti letá i 12-ti letá by je tolik tolik potřebovaly...... I kdyby měly dívky skvělé prarodiče, kteří je budou vychovávat, ztrátu rodičů jim to nikdy nenahradí a žal nezmírní.... Navíc i prarodiče jsou a do smrti budou plni žalu.

pajato73 ( 20. listopadu 2019 08:00 )

viedet umirat blizke... to nepreji nikomu ... chudaci holky... chudaci vsichni...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání