Půvabná herečka Denisa Pfauserová utekla před chladným podzimním počasím v České republice hezky do tepla, konkrétně na Srí Lanku, odkud provokuje své fanoušky jednou rajcovní fotečkou za druhou. Svůj pobyt v jihovýchodní Asii si totiž jaksepatří užívá, například se prohání na motorce, napájí se kokosovou vodou rovnou z jejího zdroje, a její šatník se omezil pouze na plavky - navíc čím menší, tím lepší. V nich navíc neváhá předvádět na plážích jógu.

„Máme se tu dobře. Vaří tu dobře. Počasí je dobré. Děti jsou na mě hodné. Umyli jsme si slona. Zítra máme noční bojovku se želvama. Pozdravujte doma,“ popisovala herečka svou dovolenou na sociálních sítích. Na exotickém ostrově si zamilovala také autentickou ostrou asijskou kuchyni.

„Tradiční srílanská snídaně je právě Rice&Curry. Vlastně i oběd.  No... večeře taky. A mně to neva. Já můžu jíst furt dokola to samý a stejně večer usínám s tím, že se těším, až si to ráno dám zase,“ dodala s humorem sobě vlastním Denisa.

A přestože při pohledu na snímky exotických pochutin se každému zákonitě sbíhají sliny, fotky z pláže mají přece jenom větší úspěch. Zatímco jídlo získalo jenom něco málo přes sto padesát lajků, snímek, na němž polonahá Pfauserová stojí vyšponovaná v „pozici bojovníka“, má na instagramu - zcela po právu - více jak tisíc srdíček.

Třeba se mladá umělkyně časem odváže a ukáže svým dychtivým příznivcům i něco více: Jako například v komedii Prázdniny v Provence, kde v plné kráse předvedla své nahé poprsí...

VIDEO: Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií