Bralette neboli braletka je podprsenka bez kostic a bez výztuží, kterou si zamilují všechny ženy hledající pohodlí. Braletky se vyrábí nejčastěji z krajky a jsou bohatě zdobené i na zádech. Proto přímo vyzývají k tomu, aby byly vidět. Jestli dáváte přednost spíše střízlivějšímu stylu, nechte vykukovat jen kousek braletky ve výstřihu nebo pod topem. Kombinujte ji s jednobarevnými tílky nebo blůzkami, aby krajka vynikla a model nepůsobil přeplácaně. Pokud máte více odvahy, pořiďte si bralette s delší spodní částí, která vypadá jako krajkový top. V tom případě ji můžete nechat vidět celou, nebo přes ní přehoďte sako.

Existují také sportovní verze braletek – ty se hodí pod průsvitný top. Velmi rafinovanou kombinací je nechat odhalenou pouze zadní část v tričku nebo svetru s výstřihem na zádech. Bralette vždy noste se střídmými kalhotami nebo sukněmi do pasu, aby celkový dojem nepůsobil vulgárně.

Bralette je podprsenka bez výztuží a kostic, většinou nemá ani zapínání a navléká se přes hlavu. Vyrábí se z elastických materiálů, aby krásně přilnula k tělu. Hodí se spíše pro menší poprsí.