Hvězda Evy Burešové, která se proslavila především rolí rázné zdravotní sestřičky Petry Horvátové v primáckém seriálu Modrý kód, stále stoupá. A není divu, jelikož pohledná herečka a muzikálová zpěvačka dokáže své příznivce jaksepatří nažhavit. Poté, co nafotila kolekci luxusního spodního prádla, se s těmito rajcovními snímky poctivě chlubí na instagramu. V podvazcích zcela beze studu předvádí před svými téměř 130 tisíci followery skoro holý zadeček! Přitom se podle svých slov dlouho potýkala s ostychem a až nyní sebrala odvahu jít doslova s kůží na trh.

„Po dvou a půl letech po porodu se konečně zase cítím zpět tam, kde mám být. Tělesně i psychicky,“ přiznává nečekaně štíhlounká umělkyně s tím, že si váží této příležitosti, že měla možnost stát se součástí kampaně. Je to podle ní poměrně zásadní krok. „I my, mámy, totiž můžeme být sexy. Mateřstvím naše ženskost a sexualita nekončí. Naopak začíná! Každá jsme nádherná. Je jen a jen na nás, jak se vnímáme. Tak nás budou vnímat i ostatní. Ženy! Jste krásné! Všechny. Bez výjimky.“

Není to přitom tak dávno, co se musela na svém profilu potýkat s nečekanou kritikou. Některým matkám se zdálo poněkud nevhodné, aby se Burešová, byť má tělo dokonalé jako antická socha, svlékala takřka na veřejnosti. „Chodí mi slohové práce o tom, co bych si měla a neměla dovolit. Není to nic více, než co můžete vidět v reklamách, billboardech, videoklipech nebo v létě u vody,“ durdila se tmavovláska, pro niž byli tihle puritáni zřejmě posledním impulzem zveřejnit decentně erotické fotky v negližé.

Byla by přitom škoda, kdyby se o tyto fotky nepodělila, protože takhle sexy krásná Eva ještě snad nikdy nebyla. Nová láska jí podle všeho svědčí. Poté, co ji opustil snoubenec a otec jejího synka, je totiž opět zamilovaná. Tentokráte ji okouzlil vysoký potetovaný fešákMatyáš Adamec, jehož poznala díky projektu Roztančené divadlo - a s nímž před pár dny prožila pohádkovou dovolenou ve Francii. „Dva dny volna prožít v Paříži? To bych kdysi okamžitě zavrhla. Díky, že mě učíš užívat si každou chvíli,“ vyznala mu pak lásku na instagramu.

VIDEO: Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři! 

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová přiznala strašáka v hlavě: Musím jít k lékaři! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
95 fotografií