Victoria's Secret Fashion Show byla pro letošní rok oficiálně zrušena. Důvod? Společnost L Brands, pod níž značka spodního prádla spadá, zaznamenala ve třetím čtvrtletí roku 2019 velké finanční ztráty. Konkrétně 227,2 milionů eur (v přepočtu asi 5,8 miliard korun)!

Podle informací deníku Daily Mail společnost L Brands v oficiální zprávě uvedla, že se bude v následující době více soustředit na vývoj marketingové strategie a komunikaci se zákazníky. Právě komunikace a prezentace Victoria's Secret byla v posledních měsících veřejně kritizována.

Slavná přehlídka se konala pravidelně každý rok už od roku 1995. Poprvé se andílci předvedli v New Yorku v proslulém Hotelu Plaza. Ze stáje značky Victoria's Secret vzešla ta největší jména, která ve světě modelingu kdy něco znamenala. Po mole prestižní Victoria's Secret Fashion Show se nejednou prošla například bývalka Leonarda DiCapria (45) Gisele Bündchenová (39), Heidi Klumová (46), Alessandra Ambrosiová (38), Naomi Campbellová (49), Adriana Limaová (38), Kendall Jennerová (24) nebo sestry Gigi (24) a Bella (23) Hadidovy.

VIDEO: Z módní přehlídky Victoria's Secret

Video
Video se připravuje ...

Video z módní přehlídky Victoria's Secret Adam Balažovič

Fotogalerie
172 fotografií