Přepychová, od pohledu moderně vyhlížející čtyřpatrová vila v klasické vesnické zástavbě v Přešticích, obci asi 20 km na jih od Plzně, působí jako pěst na oko.

Rodina plzeňského právnického šíbra a někdejší Miss Slovensko v ní ovšem nalézají soukromí i veškerý myslitelný luxus a pohodlí. Ve sklepě se třeba nachází velké fitness centrum. S manželem se tam ale modelka příliš nepotkává, ona tam prý maká nejčastěji dopoledne, manžel večer.

„Takže když on cvičí, já většinou žehlím!“ odvětila Verešová se smíchem reportérovi nováckého pořadu Život ve hvězdách, kterého i s kamerou pozvala do jejich rodinného království. Po celém domě má také vystavené obrazy a fotografie, na nichž je vyobrazena ona sama.

Z fitka je to jen pár kroků do domácích lázní. Přes velká francouzská okna se naskýtá okouzlující výhled na zahradu. Andrea se jím může kochat z bazénu, parní či suché finské sauny, anebo vířivky.

Já plavu hlavně pro radost, pro mě je to úžasný relax. Někdy plavu půl hodiny, někdy hodinu,“ prozradila modelka. A nakonec předvedla i »jógu v oblacích«. Ve velké podkrovní prosklené místnosti každý den maká na své sexy postavě.

Kdo je Daniel Volopich (55)?

Právník s konexemi do nejvyšších pater byznysu a politiky. Advokátní kancelář Volopich, Tomšíček & spol. se třeba stala jednou z pěti, kterým ministerstvo dopravy v r. 2007 svěřilo bez otevřeného výběrového řízení zakázku na dvouleté externí právní zastupování v hodnotě přes půl miliardy!

Smlouvu tehdy podepsal šéf správního úseku ministerstva Vladimír Kremlík (47), který rok nato odešel právě k Volopichovi do firmy (a dnes ministerstvu dokonce sám šéfuje)! Volopich působí také jako konkurzní správce a sedí v řídících či dozorčích orgánech řady společností, vč. skiareálu ve Špindlerově Mlýně.

Před časem pak jeho advokátní kancelář uvízla v podezření, že v letech 2010 až 2014 odkupovala pohledávky, které plzeňský dopravní podnik vedl proti »černým pasažérům« (včetně nezletilých), pohledávky přeprodala firmě na Panenské ostrovy a v jejím zastoupení následně dluhy vymáhala!

VIDEO: Královna Špindlu Andrea Verešová: Koukněte, v čem bude letos lyžovat! 

Video
Video se připravuje ...

Královna Špindlu Andrea Verešová: Koukněte, v čem bude letos lyžovat! 

Fotogalerie
70 fotografií