Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Děsivá proroctví: Přijdou válka či záplavy, varují mystici z východu. Co na to Baba Vanga?

/
  • Proroctví 2020
    28. listopadu 2019 ● 05:35

    Slavná Baba Vanga,  uznávaný astrolog, mrtvý chlapec i anděl prorokovali, jaký bude rok 2020. Zachrání svět dítě? Čeká nás krize? Kterým znamením se bude dařit? Blesk Zprávy pro vás připravily přehled proroctví uznávaných věštců z východu. Některá sdělení jsou velmi dobrá, jiná už méně a některá jsou úplně katastrofická. Podl Vangy dítě spojí svět a lidé poletí na Měsíc. Proroctví mrtvého chlapce Vjačeslava mluví o útoku Číňanů na Rusko. 

  • 1.

    Proroctví na rok 2020

    „Balkánský Nostradamus“ - tak se říká největší věštkyni východní Evropy. Předpovědi slepé Baby Vangy (Vangelije Pandevy Dimitrovové - Gušterovové) byly natolik přesné, že od roku 1967 jí bulharská vláda jako poradkyni vyplácela slušný plat. Vědma zemřela na rakovinu v roce 1996, ale zanechala po sobě poznámky, které promlouvají do daleké budoucnosti. Roku 2020 se týkají tato proroctví:

     

    „Země, kde se probouzí slunce, dostane dárek.“

    Zemí vycházejícího slunce mohla Vanga myslet Japonsko, kterému se tak říká, ale symbol úsvitu najdete na vlajkách řady států  - například Makedonie nebo Tibetu.

     

    „Malé dítě spojí polovinu světa jedinou modlitbou.“

    U této věty je jasné snad jenom to, že dítětem, které spojí půl světa modlitbou, už určitě nebude Greta Thunbergová, v proroctví se jasně praví, že to bude malé dítě. A Greta už navíc byla symbolem roku 2019. 

    „Sníh získá vládu nad lidmi, až zvedne moře a oceány.“

    Globální oteplování je tématem až posledního desetiletí. Mohla o něm Vanga vědět už před rokem 1986? Její proroctví je až nepříjemně konkrétní. Vědci, kteří se letos sešli na konferenci OSN v Monaku, varovali, že hladiny oceánů stoupají mnohem rychleji než v minulosti a souvislost to má právě s táním ledovců. Podle nich do konce tohoto století se mořské hladiny zvýší o metr. 

     

    „Prostí lidé pokoří Měsíc.“

    Možná se Vanga spletla o rok, nebo si naopak miliardář Elon Musk pospíší. Jeho společnost Space X slibuje, že do roku 2021 zpřístupní první komerční let do vesmíru. Nebo měla na mysli firmu Blue Origin miliardáře Jeffa Bezose? Ten letos představil přistávací modul, který dokáže na Měsíc dopravit vesmírné turisty.

    „Spojené státy ztratí hlavu a stáří zničí zemi“

    První část se nedá rozporovat. V USA se v roce 2020 konají prezidentské volby. Donaldu Trumpovi bude 74 let. Myslela v druhé části jeho, nebo někoho ještě staršího? 

     

    V proroctví Vangy se naštěstí neříká nic o velkých válkách nebo epidemiích. A v tom se shoduje Pavlem Globou, v Rusku proslulým astrologem.

    Baba Vanga přišla o zrak při ohromné bouři. Zároveň ale získala jasnovidecké schopnosti.
    Autor: Reprofoto Youtube, Twitter, Facebook, archiv

  • 2.

    Astrolog: Konec dvou velmocí a krize

    Současná hvězda ruské astrologie se jmenuje Pavel Globa.

    Vystudoval historii a archivnictví. Jeden čas se tím i živil, dělal ale také nočního hlídače a léčil lidi přikládáním rukou. Podle vlastních slov pochází z malého šlechtického rodu a k astrologii se dostal díky dědečkovi, který o tomto oboru sbíral knihy. Teď Globa vede Astrologický institut v Moskvě.

     

    Podle toho, co hvězdy prozradily astrologovi, nás nečeká nic pěkného. Celý svět zasáhne ekonomická krize. Globa dokonce hovoří o „druhé velké ekonomické depresi“. Ta prý zvlášť těžce dolehne na Německo a tady bychom měli zbystřit - naše ekonomika je s tou německou úzce propojena.

     

    Tato situace bude trvat celý rok a teprve potom se začne jen pomalu zlepšovat. Naopak Rusko a Čína si hospodářsky polepší. 

    Taky se začne rozpadat systém dvou světových velmocí, které stojí proti sobě. Ty začnou ztrácet na významu.

     

    „Země, které jsou v současnosti považovány skoro za outsidery a nemají žádný slyšitelný hlas v mezinárodních vztazích, začnou nabírat na důležitosti,“ říká astrolog. A podobně jako vědma Vanga tvrdí, že velké války se v příštím roce bát nemusíme a to ani v souvislosti s Íránem a Severní Koreou.

     

    Hrozbu vidí v NATO, které se bude vměšovat do cizích záležitostí. Podle Globy to ale může vést až k rozpadu organizace.

     

    Zvláštní část proroctví Globa věnoval Rusku. Zemi čeká zklidnění. „Právě toto období musí být využité směrem k vlastnímu růstu,“ radí astrolog Kremlu. Zároveň ale upozorňuje, že změny k lepšímu nebudou hned patrné, ale projeví se až za tři nebo pět let. 

  • 3.

    Rozdíly podle znamení

    Astrolog Globa také uvedl, která tři znamení budou mít v příštím roce nejvíc štěstí.

     

    Beran: Život Beranů se brzy změní a nabere ten správný směr. Dostanete silnou motivaci, která povede k úspěchu. Vaše cesta skončí naplněním všech přání a snů. Už počátkem roku vyřešíte všechny svoje finanční problémy a vaše situace se v tomto ohledu bude stále zlepšovat. 

     

    Lev: Jděte na proti svým snům a ony se vám splní. Důležití lidé si všimnou vašeho talentu, ale vy musíte tento moment využít. Je dost možné, že se přestěhujete do zahraničí a začnete od začátku, ale všechno půjde podle plánu. Tyto změny přinesou finanční zisk, ale povede s vám také v osobním životě - nezadaní najdou skutečnou lásku. 

     

    Kozoroh: V minulosti jste v práci vynaložili mnoho úsilí, teď nadešel čas sklizně. Už od samého začátku roku vás bude čekat úspěch a řada příjemných překvapení. jedno z nich se bude týkat nemovitosti. Sám osud bude vašemu znamení nakloněn a ukáže vám správnou cestu. A povede se vám i v lásce, vás bude pobízet k větším výkonům. 

     

    Pokud Vanga i Pavel Globa odmítají světovou válku, přímo katastrofický scénář předpověděl malý prorok Vjačeslav.

    Astrolog Pavel Globa
    Autor: facebook/Pavel Globa

  • 4.

    Zázračný chlapec Vjačeslav: Čína napadne Rusko

    V roce 1982 se v rodině ruského profesionálního vojáka narodil Vjačeslav Krašeninnikov. O 10 let později zemřel na leukemii.

     

    Krátce po smrti se údajně začal zjevovat a konat zázraky. K jeho hrobu přijíždějí autobusy plné věřících, podle nichž je svatý. Další mluví o tom, že byl andělem seslaným na zemi. Objevují se ikony s jeho tváří.

     

    Je to je výsledek vychytralé kampaně, nebo měl chlapec výjimečné schopnosti? Jeho matka v dokumentárních pořadech hovoří o tom, že od dětství byl zázračný a jeho víra v Boha byla něco jedinečného. Případem se vážně začala zabývat pravoslavná církev.

    Podle výpovědí učitelů školy, kam Vjačeslav docházel, byl úplně normální dítě. Církev jeho svatost odmítla. Ti, kdo v chlapcovy nadpřirozené vlohy věří, argumentují tím, že řada jeho proroctví se už vyplnila. Snad se pro příští rok zmýlil, jinak svět čekají zlé časy.

     

    Podle proroctví Vjačeslava využije Čína oslabení ruské armády a nečekaně zaútočí. Větší část země bude okupována a Číňané s porobeným obyvatelstvem budou zacházet velmi krutě: muže povraždí, nebo vykastrují, ženy a děti vyženou z domovů do zimy. 

     

    Pomoc přijde ze strany, odkud by ji čekal jen málokdo - ze Spojených států. Ti se totiž vyděsí možnosti, že by Číňané postupovali dál na západ a Rusům ve válce pomohou. Ve finále použijí svou tajnou zbraň založenou na principu zvukových vln a okupanty zaženou. Šok a následek použití tajné zbraně budou tak silné, že Čína už nikdy nebude taková jako dřív.

     

    Zní to opravdu jako výmysl malého chlapce, ale ... mezi Moskvou a Pekingem to opravdu začalo skřípat. Číňané totiž pronikají na Sibiř a necitlivě těží její lesy. A o čínské nadvládě je i další proroctví.

    „Svatý“ Vjačeslav
    Autor: vkontakte

  • 5.

    Anděl: Strašné zemětřesní zničí velkou část světa

    Věřící Adrianě z Ukrajiny se při modlitbě v roce 2011 zjevil anděl zvěstovatel a předal jí proroctví na další roky. Co jí údajně řekl, přinášejí stránky vsechrestane.org a a scény jsou to jako z apokalypsy.

     

    Má přijít strašné zemětřesení a den se změní v noc. Americký kontinent a Japonsko budou zatopeny, Itálie, včetně Vatikánu zničena, z hor se stanou roviny. Dál si anděl hovořící o zkáze celé Ameriky poněkud protiřečí: „Všechny vaše země skoupí Číňané a Američané a budou vás držet v útisku. Lidé, kteří žijí na vesnici se musí držet svých domovů a polí, ať si chrání každý plod. Jen ti mohou přežít.“

     

    Podle proroctví v obchodech bude všechno, ale lidé nebudou mít peníze, aby si to mohli koupit. Američané se začnou stěhovat na Ukrajinu a založí zde nové rodiny. Smíchání genů ale bude pro populaci prospěšné. 

     

    „Po zemětřesení pod zem zmizí nafta a zemní plyn tak hluboko, že už nebude možné je těžit,“ předpověděl anděl Adrianě.  

    Anděl na pravoslavné ikoně
    Autor: ARCHIV BLESKU
    Fotogalerie
    17 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

Ivana Poláková: Baba Vanga už dávno zemřela.

(29. 11. 2019 18:17)

sestra: „Malé dítě spojí polovinu světa jedinou modlitbou.“ Mozna je to tim predvanocnim obdobim, ale me napadlo Jezulátko a krestanska vira.

(29. 11. 2019 12:38)

sestra: Byl jste nekdy u kartarky ? Ja jednou jedinkrat v puberte. Prepovedela mi manzelstvi, deti i karieru. Je to zvlastni, ale nesekla se. Proste nekdo ty schopnosti opravdu ma.

(29. 11. 2019 12:32)

sestra: Presne, tahaj sem do evropyten odpad a lidi sou tak blbi, ze to kupujou, pac je to levny.

(29. 11. 2019 12:27)

e.lesanova: Fotku "Baby Vangy" už doporučuji vyměnit....té by muselo být už nejmíň 150 let...

(28. 11. 2019 18:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy