Ředitel oděvní společnosti Jason vyprávěl pro The Sun, jak k netradiční cukrovince přišel: „Vzal jsem si to jenom proto, že to bylo u pokladny a já chtěl něco sladkého. Vzal jsem si to domů, abych se podělil s přítelkyní. Když jsem to uviděl, musel jsem se podívat znovu. Abych byl upřímný, propukl jsem v smích.“

Nevypadá to na náhodu

Čokoládová figurka měla totiž vytvarovaného pindíka. Falus se nacházel dokonce v místech, kde se nalézat má. „Nevím, jestli to byl poslední den v práci zaměstnance ve velkoskladu a chtěli se tam zasmát, nebo to byla úplná náhoda. Ale vzhledem k tomu, že je to tam, kde má být, to vypadá jako něco víc než náhoda,“ pokračuje Jason.

Stala se legrační věc. Samozřejmě by to bylo něco jiného, kdybych byl dítě. Řekl jsem to Tescu, ale nevypadalo to, že by je to zajímalo,“ uzavřel své vyprávění pobavený Angličan. „Hups, vypadá to, jako by Otec Vánoc odhalil při této příležitosti příliš mnoho,“ reagoval na lechtivou událost mluvčí společnosti Tesco.

Figurka s pindíkem za 30 korun

Pokud by chtěl zákazník vrátit produkt, můžeme to samozřejmě zařídit v nejbližším velkém Tesco obchodě,“ dodal. O to ale Jasonovi vůbec nešlo. Jen chtěl obchod varovat před případnou špatnou várkou, z níž by se sladkosti neměly dostat do rukou dětem. Čokoládový Santa Claus s pindíkem ho vyšel v přepočtu na necelých 30 korun.

Fotogalerie
3 fotografie