Krytý park se dělí do různých částí. Hned za vstupní halou s restaurací na vás čeká laserová prolézačka, naproti je pak dvoupodlažní místnost s Laser Games. Přesně na opačné straně se nachází unikátní minigolf. Předem si nasadíte 3D brýle a vklouznete do fosforeskujícího 3D světa a budete mít pocit, že hrajete v přírodě z budoucnosti.

Video
Video se připravuje ...

Park Fundora v Sasku: Dobrodružství, které nezná hranic! Youtube/Silberstromers FUNDORA

Trampolínový park

V hlavní budově na vás čeká 16 lezeckých stěn s automatickým jištěním, zajímavý je i skok do prázdna nebo volný pád.

O kus dál se nachází dvacet různě velkých trampolín, na nichž si můžete mimo jiné vyzkoušet skoky do měkké pěny nebo užít zcela nový rozměr volejbalu.

Pro malé děti je určen autodrom, dospělí si mohou zase vyzkoušet virtuální realitu se speciálními brýlemi zavěšeni na speciální konzoli.

Následuje labyrint, kde si malí a velcí musejí najít cestu lezeckou džunglí, vyšplhat až k místu s fotbalovými míči, sklouznout se na mnoha skluzavkách, pobavit se u balonových děl. Nechybí tu ani parkurové hřiště.

Místo pro nejmenší

Pro nejmenší tu je připraven minisvět se skluzavkou, bazén s míčky a velká velryba, na niž mohou děti šplhat.

Prostor pro nejmenší je možné sledovat od stolečků, kde si mohou rodiče posedět u kávy nebo si dát něco dobrého z restaurace. Pravidelně se zde konají i narozeninové oslavy, pro které jsou určeny speciální boxy.

Rady na cestu:

● Nejlepší čas pro návštěvu jsou české svátky jako 28. září, kdy budete v parku prakticky sami.

● Základní vstupné 25/18 eur, tedy cca 638/460 Kč.

● Park má otevřeno denně od úterý do neděle. V pondělí je zavřeno. Pouze v období saských prázdnin má otevřeno i pondělky.

● Na soboty a o prázdninách je nutné si udělat rezervaci přes webové stránky, abyste dlouho nečekali.

● V parku jsou zdarma skříňky, kam si můžete zamknout své věci, abyste například nemuseli šplhat s kabelkou. Více informací na www.fundora.cz

Fotogalerie
4 fotografie