Iluzionista Criss Angel, známý svou „emo“ image s černou patkou, množstvím tetování a řadou piercingů, je bezradný. Jeho maličkému synkovi opět našli v těle rakovinné buňky. „Dětskou rakovinu mu diagnostikovali ještě předtím, než dovršil dva roky,“ prozradil pro DailyMail zničený kouzelník. Jeho prvorozený syn Johnny Crisstopher trpí vzácnou formou leukémie, tedy rakovinou krevních buněk. „Nyní se mu po téměř třech letech nemoc znovu vrátila. V pondělí bude muset jít zpátky do nemocnice…“

Čas, který hošíkovi před nástupem do špitálů zbývá, se prý jak Criss, tak jeho ex-manželka Shaunyl Bensonová (28) snaží vyplnit co nejzábavnějším způsobem: V Los Angeles navštívili celou řadu zábavních parků, například Disneyland nebo Universal Studios. Iluzionista poté plánuje charitativní akci v nevadském městě Las Vegas, jejímž smyslem je vybrat peníze potřebné k léčbě dětí trpících rakovinou. Podle jeho neskromných odhadů by mohl během jediného večera získat až 5 milionů dolarů (zhruba 115 milionů českých korun).

Přestože Criss na první pohled vypadá poněkud neobvykle, je důkazem rčení, že není správné soudit knihu podle obalu. I v těžkých chvílích, které zažívá, otevřeně mluví o dětské rakovině a boj s ní si vytyčil jako celoživotní cíl. Dokonce plánuje produkci snímku, který by měl zvýšit povědomí o této zákeřné a těžko odhalitelné nemoci. Umělec, který má kromě Johnnyho ještě jednoho potomka, syna Xristose Yanniho Sarantakose (10 měsíců), pevně věří, že i tentokrát se kloučkovi podaří nad nemocí zvítězit.

Napoprvé se totiž moc dlouho z úspěšné léčby neradoval – Johnny absolvoval svou poslední chemoterapii před pouhým rokem… Na sociální síti Criss nyní sdílel smutné video, na kterém jeho chlapeček sedí na nemocniční posteli, obklopen rodiči i lékařkou. „Není to fér,“ říká směrem k Johnnymu doktorka, zatímco Shaunyl si otírá slzy. „Děkujeme za všechny vaše modlitby,“ napsal dojatý kouzelník všem svým příznivcům.

Fotogalerie
21 fotografií