Bylo to o nervy! Youtuber Kovy, nebo herečka z Dejvického divadla? To byla otázka v rozstřelu devátého dílu StarDance. Pro Kubařovou to byla vypjatá situace. Už před časem řekla, že: „Negaci obracím dovnitř, do sebe. A pak se z toho zhroutím.“ No, tančit o bytí a nebytí v přímém přenosu není nic snadného. Veronika měla široký úsměv, rozzářenou tvář.

Na první pohled to vypadalo, že si tanec užívá. V úspěch moc nevěřila. Osud tomu chtěl jinak a postoupila právě ona se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou. Tento výsledek kráska neočekávala a před zraky všech se málem složila. ,,Nečekala jsem vůbec, že postoupíme až do finále, a už vůbec ne, když jsme byli v rozstřelu. Já neměla ani čas si odskočit, abych ty emoce mohla zpracovat,” prozradila Aha! rozrušeně.

Nepříjemná úzkost

Její blízcí při pohledu na nekonečný pláč museli trnout. V květnu letošního roku se totiž herečka svěřila, že ji trápily náročné emoční stavy a uzavírala se do sebe. Vyhledala tedy psycholožku, aby jí pomohla emoce ovládat.

,,Obracela jsem vše destruktivně do sebe, kde to způsobovalo detonaci. Měla jsem z toho až fyzicky nepříjemné stavy. Loňský rok byl v tomhle opravdu výživný a intenzivní. Pracovala jsem na tom i s psycholožkou, abych dokázala reagovat adekvátně a přiměřeně,“ prozradila webu Novinky.cz.

Menší kolaps

Malý nervový kolaps si prožila i v sobotním devátém díle desátého ročníku StarDance. Brečela, skoro nemohla mluvit. Do finále se dá jistě do kupy a na parketě zazáří. Jako v předchozích kolech. Diváci mají rádi její krásný úsměv.

Fotogalerie
103 fotografií