Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Šárka maminkou a Zdenka v slzách

Video se připravuje ...
VIDEO: tv nova
10. prosince 2019 | 06:00

Další adventní týden bude plný průšvihů a překvapení. Martin se Šárkou budou muset řešit výchovu potomka, Karla s Márou se snaží v podstatě o totéž, ale obě situace budou trochu nestandardní. Filip si zadělá na pořádný průšvih a Zdenka je dojata k slzám.

Filip se úplně vymyká veškeré kontrole. Přestože mu bude už za chvíli osmnáct, jako s dospělým se s ním rozhodně jednat nedá. Veronice přerůstá absolutně přes hlavu a to, co provede tentokrát, povede k radikálnímu řešení: bude se stěhovat k tátovi! Jak tohle zamíchá vztahy? Karla a Mára chtějí, aby k nim byl Vojta upřímný, on se o to snaží, ale ve své dětské nerozvážnosti řekne něco, co se hodně dotkne Věrky. A hádka je na světě!

Ve škole se koná předvánoční bazar a studenti se toho skvěle chopí, až dojde k něčemu, co původně mělo být jen východisko z nouze. Ale zvrtne se to zcela jiným směrem. Za vším stojí opět čtyřlístek Jakub, Standa, Filip a Ben. Co kluci vyvedou? Jak to vysvětlí? Nakolik jim můžou jejich třídní i spolužáci věřit a důvěřovat? Zdenka si moc dobře uvědomuje, jak to s ní je, ale nerezignovala na život, naopak chce si ho užívat, co to jen jde. K slzám ji dojme vyznání a vědomí toho, že i ona může ještě poznat lásku. Dan opět bez varování vyhledá Bedřicha, který má výčitky svědomí, ale netuší, co po něm stále chce. Proč chce Dan opět mluvit s Bedřichem a jak ten se k tomu tentokrát postaví?