Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lékařce z Prostějova se „zlomila jehla a zpackala zákrok“: Víno prý pila z rozrušení

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
12. prosince 2019
11:57

Kolem 1,8 promile alkoholu naměřili policisté dermatoložce z Prostějova po nepodařeném zákroku týkajícím se úpravy rtů u třiatřicetileté ženy. Při kosmetickém zákroku se lékařce zlomila injekční jehla a pacientce látku na vyplnění rtů aplikovala nerovnoměrně. Žena si ze zákroku odnesla bolestivý otok. Policisté pak lékařce naměřili až 1,78 promile! 

Událost se stala v ordinaci lékařky nedaleko centra Prostějova, kam se třiatřicetiletá žena vydala ke kosmetickému zákroku k úpravě rtů. Došlo k němu na začátku listopadu, policisté o něm informovali ve čtvrtek.

„Při injekční aplikaci však lékařčinou neopatrností došlo ke zlomení injekční jehly a nerovnoměrné aplikaci látky výplně do rtů. Následkem toho u pacientky došlo k bolestivému otoku rtů,"“ uvedl policejní mluvčí.

Kromě bolestivého následku navíc lékařka údajně požadovala po pacientce více peněz. Při nepodařeném zákroku totiž spotřebovala více materiálu a dohodnutá cena se tak zvýšila. „Pacientka proto musela odejít pro další hotovost. Když se dlouho nevracela, oznámila lékařka věc na policii. Během přítomnosti policistů se však pacientka na místo vrátila i s penězi,“ doplnil policejní mluvčí.

Lékařka tak na sebe policisty upozornila sama, při prošetřování se policistům její stav nezdál, a tak u ní provedli dechovou zkoušku. „Změřili hodnoty 1,78 a 1,62 promile alkoholu v dechu. Jako vysvětlení lékařka uvedla, že alkohol vypila až po zákroku. Jednat se mělo o 0,2 l vína a pila prý z rozrušení, že se pacientka nevrátila,“ dodal policejní mluvčí.

Případ policisté vyšetřují pro podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky. Lékařce za něj v případě prokázání viny a odsouzení hrozí až roční trest, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

 

 

elopapx ( 12. prosince 2019 14:44 )

Pointa ? Výsledek ? Závěr?

Vrátila pacientce veškeré peníze ?
Omluvila se ?
Sebrali jí licenci ?


NE ?!?

Pak nevím,proč to sem vůbec píšete -
Jo aha, vy chcete *** lidi...

agfor ( 12. prosince 2019 12:39 )

Hlavní je, že paní "doktorka" je mezi těmi, co řvou, že mají malé platy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání