Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Osamělá Kate nechtěla trávit svátky sama: Objev ze seznamky ji uškrtil, souložil s mrtvolou

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Kristýna Beránková - 
2. ledna 2020
08:59

Už nebudu na Vánoce sama, rozhodla se anglická učitelka Kate Lockeová. Vytvořila si profil na seznamce a snila o princi, který ji políbí pod jmelím. Carl Langdell (26) se zdál být tím pravým. Student práv, na první pohled zdvořilý, dobře vychovaný mladý muž. Bohužel skrýval temné tajemství.

Katie uvěřila všemu, co jí o sobě internetová láska napsala. Oba byli z Buckhurst Hill v Essexu, Carl tvrdil, že dokončuje studia práv, ale už rozjíždí vlastní právní firmu. Ve skutečnosti si ale dával od studií »zdravotní přestávku«. Několikrát za poslední dva roky byl hospitalizován v různých psychiatrických léčebnách. Mučily ho temné fantazie, v nichž vraždil mladé ženy. A na Vánoce roku 2015 se je rozhodl realizovat.

Horor na zámku

Zatímco Katie snila o romantických chvílích u krbu, kde si budou coby dvě spřízněné duše, které unikly hrozbě osamělých svátků, notovat. Nemohla tušit, co ve skutečnosti monstrum, s nímž si píše, plánuje. Na Štědrý den pro ně Carl rezervoval pokoj v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu Theobalds Park. Na romantickém zámku ji ale žádné cukrování nečekalo. Scény z jejich první schůzky připomínaly ty nejhorší horory. Carl se na Katie vrhl a uškrtil ji. To byl ale jen začátek jeho děsuplných fantazií. S mrtvolou pak několikrát souložil a vše si fotil na mobil. Snímky si následně přes internet nahrál na tajné úložiště a z mobilu je smazal. Tělo za tmy vyhodil z okna a odtáhl do nedalekého lesíku.

Přiznal se jiné

V hotelu pak Carl požádal, aby ho odhlásili dříve. Zaplatil svou kartou a odešel. Záhy zavolal Dianě Chertesové, ženě, kterou také znal ze seznamky, a přiznal se jí, že někoho zavraždil. Diana se však domnívala, že je opilý a povídá nesmysly.

Promiň, pokazil jsem svátky

Když se Katie nevrátila domů, vydal se ji vyděšený otec hledat. Protože se mu dcera pochopitelně svěřila, s kým bude trávit Vánoce, vyrazil přímo na Carlovu adresu. Tam se od jeho matky dozvěděl, že mladík není doma, ale nabídla se, že mu může zavolat. Carl telefon zvedl a tentokrát zněl doopravdy opile. Na otázku, kde je Katie, své matce řekl: „Zavraždil jsem ji, jsem monstrum.“ Pak se začal omlouvat, že rodině pokazil svátky.

Nehoda při drsném sexu?

U soudu se nejprve hájil tím, že Katiina smrt byla tragická nehoda při trochu drsnějším sexu. Tuto verzi ale žalobce rozmetal. Všichni svědci vypověděli, že Katie byla romantická povaha a nikdy o sadistické praktiky neprojevovala zájem. Carl následně obrátil a postavil svou obhajobu na faktu, že se snažil vyhledat pomoc. O svých násilných fantaziích prý opakovaně říkal sestře na psychiatrii, nikdo ho ale nebral vážně. Nakonec byl odsouzen k 26 letům vězení.

vratme_sudety ( 2. ledna 2020 11:45 )

Prostě si to představovala podle filmu Pretty Woman. Realita je jiná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání