Muzikálová hvězda Václav Noid Bárta, který to umí nejenom s mikrofonem, ale i s kamerou (je totiž zdatným režisérem, takoví Čtyři tenoři by mohli vyprávět!), se stal koncem listopadu už podruhé tatínkem. Druhou dcerku mu porodila krásná tanečnice Eliška Grabcová. Dívenka Eliška (1 měsíc), které na přání dcery Terezky (5) z prvního Noidova manželství s půvabnou modelkou Gabrielou Dvořákovou (31) říkají podle animované pohádky Ledové království Elsa, však žádnou „disneyovskou princeznou“ není.

Rodiče ji totiž oblékají například do rozkošných šatiček s mašlí a s nápisem „my little black dress“, což česky znamená „moje malé černé šaty“. A nečekaně narazili na odpor některých Noidových fanoušků. Nebo spíše lépe řečeno fanynek. Ty totiž měly potřebu se k tomuto ne až tak obvyklému oblečení pro novorozence vyjádřit.

„Jen by mě zajímalo, proč se mimina oblékají do černý pohřební barvy,“ žasly některé Noidovy příznivkyně u série roztomilých fotek, na nichž pózují dvě Elišky, ta malá i ta velká. „Černá pro dítě je hrozná, je jako v rakvi… Odporné!“ stěžovaly si u snímků další dámy.

Všechny tyto reakce přiměly novopečenou maminku Grabcovou, aby se k celé aféře vyjádřila. „Opravdu mě nenapadlo, že černé šatičky budou tolik pohoršovat… Tak se všem omlouvám, asi je půjdu reklamovat do obchodu s tím, proč je vůbec prodávají, když se pro děti nehodí, a koupím radši ‚stylového‘ Santu, soba nebo skřítka,“ bavila se pobouřenými komentáři tmavovlasá kráska, které malá Eliška jako kdyby z oka vypadla.

„To je jako kdyby někdo řekl, že když dáte dítěti jeansy, že ho oblékáte do pracovního oděvu,“ souhlasil se svou životní partnerkou překvapený Noid. On sám přitom, vzhledem k tomu, že je to rocker tělem i duší, prakticky jinou než černou nebo šedou barvu nenosí…

VIDEO: Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií