Silvestrovské oslavy pojala Andrea Pomeje a její partner, klempíř Petr Plaček v naoko poklidném duchu doma u televize a s dobrým, podomácku udělaným asijským jídlem, kterému oba propadli. A i když by se zdálo, že jejich večer nebude ničím zajímavý, oni se rozhodně nenudili.

Těžko říct, jestli v tom sehrál svou roli alkohol nebo je zkrátka Pomeje a její partner jen veselá kopa a ničeho se nebojí, nicméně před silvestrovskou půlnocí vystřihli oba na instagramu scénku, u které by jistě nemohla být přítomná Andreina šestiletá dcerka Anička... Petr totiž ukázal, jak moc dokáže ocenit v listopadu přeoperované silikonové vnady své lásky.

„To je můj dárek k Vánocům!“ opakoval rozvášněný svalovec Petr s tváří a neposednýma rukama na Andreiných prsou, které si nezapomněl patřičně pomačkat. Není divu, že tato scéna z instastories na Nový rok kolem poledne zmizela, stejně jako ta, kde si (vypadá to, že) polonahý Petr podivně šmátrá rukou pod peřinou kdesi u svého rozkroku... My to však stihli zaznamenat, a tak pro vás v galerii máme důkaz, že vášeň mezi zamilovanou dvojicí rozhodně nevyhasíná! A to je dobře.

VIDEO: Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na Čarodějce: Z čeho měla husí kůži? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií