Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ohňostroj zabil muže před zraky snoubenky: Vybuchl mu do obličeje!

Garyho McLarena zabil v Thajsku ohňostroj.
Garyho McLarena zabil v Thajsku ohňostroj.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
1. ledna 2020
18:44

Tragicky skončila oslava příchodu nového roku pro padesátiletého Brita v thajském městě Pattaya. Gary McLaren chtěl odpálit ohňostroj, pyrotechnika však nečekaně explodovala a vážně ho poranila. Muž zemřel přímo před očima své snoubenky.

Brit Gary McLaren (50) slavil konec roku se svou snoubenku Jasmine a přáteli v thajském rezortu v Pattaye. Nový rok se muž rozhodl přivítat koupeným ohňostrojem ve zhruba 50centimetrové krabici a to se mu stal osudným.

McLarenovi se podle svědků zprvu nedařilo ohňostroj zapálit a uspěl až na druhý pokus. Z krabice se ale záhy začal linout dým a muži ohňostroj explodoval přímo před obličejem. Po výbuchu se skácel k zemi a i přes okamžitou resuscitaci se ho nepodařilo oživit. To vše se odehrálo před zraky jeho partnerky, která se na místě zhroutila a s pláčem objímala jeho tělo.

„Tohle je náš poslední společný snímek, miláčku. Navždy budeš v mém srdci, odpočívej v pokoji, Gary McLarene,“ napsala snoubenka Jasmine po incidentu na sociální síti. Případem se zabývá thajská policie.

lunatic ( 1. ledna 2020 22:33 )

Někdy už ani maskér nepomůže

sigmae ( 1. ledna 2020 20:53 )

máte dobrý postřeh

Ella21 ( 1. ledna 2020 19:52 )

Bohužel za blbost se platí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání