Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná letuška a její dva kolegové zemřeli při bouračce: Smrt je zastihla na Nový rok!

Autor: shp - 
3. ledna 2020
05:11

Jejich práce byla v oblacích, ale smrt je zastihla na zemi. Letuška Rachel Clarková (†20), pilot Joe Finnis (†25) a jejich kolega Dominic Fell (†23) zemřeli na Nový rok při děsivé bouračce, která se stala ve Stanwellu v hrabství Surrey. Pro zdrcené příbuzné a přátele nešťastníků nemohl začít rok 2020 hůře.

Rachel se stala letuškou teprve nedávno. Svůj první zámořský let do Seattlu v USA absolvovala pouze několik dní před svou tragickou smrtí. „Jak nádherné město,“ okomentovala svou pracovní návštěvu metropole státu Washington na sociální síti. Ještě začátkem listopadu přitom absolvovala konec výcviku.

Společně s ní při tragické nehodě zemřel i pilot Joe Finnis a jejich kolega Dominic Fell. Čtvrtou osobou, která jela v osudném voze – bílé Toyotě Yaris –, je nejmenovaná letuška (25), jejíž zdravotní stav je vážný a nadále zůstává po havárii hospitalizována. Rodiny a přátelé zemřelých jsou psychicky na dně.

Srdceryvné vzkazy do nebe

Nevím, kde začít u něčeho tak bolestivého. Nemohu uvěřit, že jsi pryč. Nikdy nezapomenu na tvůj nádherný úsměv, který rozzářil jakoukoliv místnost, do které jsi vešla,“ napsala kamarádka Rachel na sociální síti. „Nemám slov, byla jsi hodná, krásná a inteligentní osoba, která rozzářila den každého,“ dodala uživatelka Hanushe Lala.

Všichni zemřelí pracovali pro aerolinky British Airways. Jejich mluvčí již tragédii potvrdil v kondolenci rodinám. „Jsme hluboce zarmouceni, že jsme se dozvěděli o smrti našich kolegů při autonehodě. Naše myšlenky jsou s jejich rodinami a přáteli, kterým vyjadřujeme podporu v těchto těžkých časech,“ prohlásil podle webu Metro.

Osudná bouračka

Rachel, Joe a Dominic zemřeli, když se na Nový rok jejich vůz srazil s protijedoucím náklaďákem. Náraz naprosto zdemoloval přední část jejich automobilu. Proč se vozy srazily, je dosud předmětem policejní vyšetřování. Strážci zákona se nyní snaží získat záznamy z průmyslových kamer v okolí nebo od případných svědků.

HAFAK ( 29. srpna 2020 07:31 )

Je to velmi smutné.Chybným rozhodnutím řidiče přišly o život i ostatní,kteří za to vůbec nemohli.Škoda,tak krásní a mladí lidé.

pjotri ( 14. května 2020 07:51 )

A je to tu zase - KRASNA.. A ze ten umelec totez nenapise i o tech dvou chlapech!

alex_murphy ( 3. ledna 2020 10:42 )

To je hrozný, že umírají jenom krásné dívky. Nebo jste snad někdy četli, že by Plesk napsal, že umřela ošklivá?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání