„Všem fantastickým organizacím a inspirujícím lidem, s nimiž jsme se setkali a spolupracovali v roce 2019: děkujeme za krásný rok a uvidíme se v roce 2020!“ objevilo se na Silvestra na oficiálním instagramovém profilu Kensington Royal, jenž spravuje princ William společně s Kate Middletonovou. Tato slova doprovázela krátké video, což byla kompilace těch nejzajímavějších událostí, které v několika minutách shrnuly uplynulých dvanáct měsíců.

Ve videu je celá řada záběrů z nejrůznějších charitativních akcí, jichž se vévoda a vévodkyně z Cambridge zúčastnili, a mimo jiné i několik záběrů, na nichž je vidět princ HarryMeghan Markleovou (38) – a dokonce nechybí ani jejich malý syn Archie (7 měsíců), který se narodil v květnu.

Na dalších se zase Kate společně s Meghan báječně baví na Wimbledonu, kam společně vyrazily, a obě slavné dámy nešetří úsměvy. Podle všech příznivců britské monarchie je ono video zcela jasným důkazem, že princi na jeho bratrovi i jeho manželce záleží a chce urovnat pokřivené rodinné vztahy!

Přestože angličtí šlechtici nikdy oficiálně nepotvrdili, že by mezi nimi byl nějaký rozkol, leccos naznačili mezi řádky. V dokumentu pro ITV vévoda ze Sussexu prozradil, že jako bratři mají „dobré a špatné dny“, a dodal slova, z nichž mrazilo: „V tuto chvíli se naše cesty rozešly.“ Poté se dokonce se svou vyvolenou krátce před narozením syna odstěhoval z Kensingtonského paláce a začal z peněz britských daňových poplatníků přestavovat Frogmore Cottage, aby Meghan, bývalé herečce a nepříliš zářivé hvězdičce seriálu Kravaťáci, zdejší sídlo vyhovovalo. Jak se ale zdá, smírnou ruku princ Harry přece jenom asi přijme. Na jeho instagramu se totiž vzápětí objevilo dosti podobné video mapující pro změnu jejich rok 2019, kde je princ William vidět například během promítání dokumentárního seriálu Naše planeta v Londýně společně s princem Harrym, jejich otcem, tedy princem Charlesem (71), a hercem (a sirem) Davidem Attenboroughem (93). Nechybí ani na křtinách malého Archieho na oficiálním portrétu královské rodiny a pozornému oku diváka neujde ani Meghanina „rivalka“ Kate. Že by se mezi vznešenými sourozenci s modrou krví blýskalo na lepší časy?

VIDEO: Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana přihlížejí

Video
Video se připravuje ...

Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana přihlížejí. Youtube.com

Fotogalerie
136 fotografií