Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ukrajinská bohyně s vlasy dlouhými dva metry zná recept na dokonalou kštici! Její rady vás překvapí

6. ledna 2020 | 06:00

Některé ženy jsou pro dlouhé a zdravé vlasy schopné udělat opravdu všechno. Používají drahé šampony, doplňují tělu potřebné vitaminy nebo si vlasy u kadeřníka jednoduše zaplatí. Tato žena má své 1,8 metru dlouhé vlasy v podstatě zadarmo. Nestříhala je přes třicet let a mnoho lidí ji přirovnává ke Zlatovlásce.

Alena Kravchenko (34) má zvláštní koníček. Miluje péči o své dlouhé a zdravé vlasy. "Mé vlasy měří 1,8 metru. Péče o ně je občas náročná! Dodržuji pár pravidel, která nikdy neporušuji, a za odměnu mám nádherně pevné copy," říká Alena. 

Ukrajinská Zlatovláska je na své dílo pyšná a radí ostatním ženám, jak na růst vlasů. "U kadeřníka jsem nebyla skoro třicet let. Zásadně vlasy nestříhám a umývám je pouze jednou týdně. Také nepoužívám fén a nikdy nerozčesávám mokré vlasy. Nechávám je přirozeně uschnout."

Velmi důležitým faktorem pro růst zdravých a pevných vlasů je podle ní profesionální kosmetika, tedy vyživující masky a oleje. Za tajnou ingredienci považuje domácí tvaroh, který jejím konečkům dodává život. Pro takové vlasy, jako má krásná Alena, je samozřejmě potřeba i dobrá genetika. Někomu vlasy bohužel neporostou ani po ověřených radách této ukrajinské Zlatovlásky. 

 

Autor: Adéla Ondroušková