Slovenská kráska se každý rok chlubí svou novou výstřední výbavou na lyže, a tak není divu, že už nejspíš dlouho byla v hledáčku lapků, kteří v zimní sezoně mají v horských střediscích žně. Bylo až s podivem, že se jí doposud vyhýbali. No, jak se říká, štěstí je vrtkavé a došlo i na chlubilku Andreu. Bohužel také na její děti, které zimní sporty zbožňují a daří se jim i na závodech.

Tak včera nás překvapili zloději a ukradli nám oblíbené lyže a dětem snowboardy, takže nemají na čem trénovat. Nikdy bych nic podobného neudělala, protože věřím, že všechno se v životě vrátí a karma je jen jedna,“ napsala na sociální síť Verešová.

Je jasné, že jakákoliv krádež zamrzí a hlavně naštve ta drzost. Ale modelka, která vlastní několik párů lyží, je velkorysá i ke zlodějům. I Matka Tereza by se krapet zastyděla...

Snad jsme někomu pomohli. Zlodějům přeji, aby byli šťastní a snad si na těch ukradených lyžích neublíží a nic nezlomí. Ale i když nám naše zimní výbava bude chybět, uvědomuji si, že jsou i horší věci,“ dodala kráska a všem jistě zjihlo srdce od té dobroty. I když děti mají příští víkend závody, tak za pecí sedět nezůstanou, ale už mají nachystaná nová prkna, na která si snad rychle zvyknou.

Bohužel jsou lidi a rodiny, které na zimní výbavu musí dlouho šetřit a je strašné, že je někdo jen tak lehce okrade a kvůli tomu nemohou ani jejich děti sportovat,“ nezapomněla na běžný lid Verešová. Možná by se Andrea měla zamyslet nad tím, že ne každý výbavu dostává, ale jak sama napsala, musí si na ni dlouho šetřit, a díky tomu si na ni dávají sakra pozor a zbytečně na sebe neupozorňují. Na její zlaté vázání, které před lety předvedla ve Špindlerově Mlýně, doteď nikdo nezapomněl...

VIDEO: Královna Špindlu Andrea Verešová: Koukněte, v čem bude letos lyžovat!

Video
Video se připravuje ...

Královna Špindlu Andrea Verešová: Koukněte, v čem bude letos lyžovat! 

Fotogalerie
33 fotografií